Eurovision: Το τεχνικό πρόβλημα στην πρόβα - Πώς η Demy κινδύνευσε να χτυπήσει [vds]

09.05.2017
Δυσκολίες στο Κίεβο για την ελληνική αποστολή που διαγωνίζεται απόψε στον πρώτο ημιτελικό και χθες Δευτέρα 8/5 έκανε την πρόβα, στην οποία ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές για το 50% της τελικής βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, ο ηχολήπτης απομόνωσε το κανάλι των φωνητικών και έτσι το ηχητικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε, μιας και ακουγόταν μόνο η φωνή της Demy.

Η πρόβα εγγραφής που γίνεται την παραμονή του διαγωνισμού είναι πολύ σημαντική, καθώς τότε είναι που ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές. Μόλις, οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν ότι το αποτέλεσμα που έφτασε μέσω των μόνιτορ στις τηλεοράσεις δεν ήταν σωστό, ζήτησαν να ερμηνεύσει ξανά η Demy το This is love, όπως και έγινε!

Όπως ακούσαμε δε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου από τον Θέμη Μάλλη, κατά τη διάρκεια της πρόβας κόλλησε η πλατφόρμα που ανεβάζει στον αέρα την Demy, και εκείνη αναγκάστηκε να κατέβει με κίνδυνο να χτυπήσει, προκειμένου να συνεχίσει τη χορογραφία και να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό την εμφάνισή της.

Όλα πήγα καλά και αναμένουμε να δούμε την εμφάνισή μας σήμερα (09.05.2017) στις 22:00. Ο ημιτελικός θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ με την Demy να διεκδικεί το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου…!

Πηγή video - mediafree

🇬🇷in beautiful Kiev!!! #eurovisiongr #eurovision2017 #Eurovision #celebratediversity #demy #thisislove

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on

Finally! Tonight! 10 ❤🇬🇷❤ #thisislove #celebratediversity #eurovision2017 #esc2017 #loveislove

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on