Αυτή θα είναι η χορογραφία της Demy στη Eurovision [vds]

26.04.2017
Στο International Exhibition Centre του Κιέβου θα αρχίσουν οι επίσημες πρόβες των αποστολών για τη βραδιά της Eurovision και ενώ όλοι οι συμμετέχοντες ετοιμάζουν σιγά σιγά τις αποσκευές τους, βρίσκονται σε εξέλιξη οι τεχνικές πρόβες (προσομοίωση της εμφάνισης της κάθε συμμετοχής).

Όλες οι αποστολές, ανάμεσα τους και η ελληνική, έχουν στείλει το πλήρες στήσιμο και παρουσίαση επί σκηνής για τα live show. Σκηνοθεσία, ήχος, φώτα, στήσιμο και πλάνα για την κάθε αποστολή πρέπει να έχουν ένα πλάνο, Στο βίντεο που ακολουθεί πήραμε μία πολύ μικρή γεύση από την προσομοίωση της εμφάνισης διαφόρων χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με το This is love.

Συγκεκριμένα, στο 3:14 μπορείτε να δείτε το στήσιμο της ελληνικής συμμετοχής και το τι έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός για το This is love. Φυσικά δεν τραγουδάει η Demy.

Η όμορφη και ταλαντούχα Demy θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision και μάλιστα γνωρίζουμε και σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Ελληνική Αποστολή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, Eurovision 2017. Η Ελλάδα με την Demy θα διαγωνιστεί 17η στο δεύτερο μέρος του Α΄Ημιτελικού, στις 9 Μαΐου! Στην 10η θέση του ίδιου ημιτελικού θα διαγωνιστεί και η Κύπρος.

Η σειρά των χωρών που διαγωνίζονται στον Α΄ Ημιτελικό έχει ως εξής:

1) Μαυροβούνιο
2) Φινλανδία
3) Γεωργία
4) Πορτογαλία
5) Βέλγιο
6) Σουηδία
7) Αλβανία
8) Αζερμπαϊτζάν
9) Αυστραλία
10) Κύπρος
11) Σλοβενία
12) Αρμενία
13) Μολδαβία
14) Τσεχία
15) Λετονία
16) Ισλανδία
18) Ελλάδα
19) Πολωνία