Όργια σελέμπριτι σε πάρτυ Ρώσου μεγιστάνα!

29.12.2011
Αν υπήρχε φόρουμ από κάτω θα είχε ξεκινήσει ένα παραλήρημα πως ο Anthony και η παρέα του ξεπουλιούνται, γίνονται αυτά που κοροϊδεύουμε και πάνε και παίζουν σε τέτοια πάρτι λες και δεν έχουν λεφτά μετά από τέτοια περιοδεία. Τo θέμα είναι πως όσοι τα λένε αυτά ακόμα και τα μισά να τους προφέρανε θα τρέχανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο θέμα τώρα. Οι Red hot chili peppers

Αν υπήρχε φόρουμ από κάτω θα είχε ξεκινήσει ένα παραλήρημα πως ο Anthony και η παρέα του ξεπουλιούνται, γίνονται αυτά που κοροϊδεύουμε και πάνε και παίζουν σε τέτοια πάρτι λες και δεν έχουν λεφτά μετά από τέτοια περιοδεία. Τo θέμα είναι πως όσοι τα λένε αυτά ακόμα και τα μισά να τους προφέρανε θα τρέχανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο θέμα τώρα. Οι Red hot chili peppers δέχτηκαν την πρόσκληση του Ρομάν Αμπράμοβιτς (Roman Abramovich) για να παίξουν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ του με 300 εκλεκτούς φίλους του για το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Μην προσπαθήσεις καν να σκεφτείς πόσα μοβ περνάνε από την οθόνη. Το ταπεινό πάρτυ του Ρώσου μεγιστάνα θα γίνει στο κτήμα του νησιού-θέρετρου το οποίου ανήκει στον Abramovich βρίσκεται στην Καραιβική και θα υπάρχουν παντού για τους καλεσμένους πισίνες, γιοτ και bubgalows. Από τις 22:00 μέχρι τις 4:00 οι Τζόρτζ Λούκας (George Lucas), Στέφανι Σέιμουρ (Stefanie Seymour), Ντεμί Μουρ (Demi Moore) , Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάτλι (Rosie Alice Huntington-Whiteley ), Έλεν ντε Τζένερις (Ellen Lee DeGeneres) και άλλοι κοινοί θνητοί θα παρτάρουν χωρίς αύριο. 6 και να καίνε..

Κ.Π

ΥΓ: Έτσι για το τρίβια, η συγκεκριμένη φωτογραφία για την καμπάνια της Burberry ψηφίστηκε ως η πιο σέξι της χρονιάς. Ακόμα και τα Tranformers υποκύπτουν. Και όχι άδικα..