Όταν η ποίηση εμπνέει τη ζωγραφική

08.02.2001
Ο Δημήτρης Μυταράς εμπνευσμένος από τη ποίηση του Μύρωνα Ζολωτάκη αποτυπώνει στο χαρτί τα συναισθήματα που του προκαλεί ο "Φύλαξ Υδάτων". Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στις 8.00μ.μ στην αίθουσα Τέχνης "Αγκάθι" θα εγκαινιαστεί έκθεση με σχέδια του γνωστού ζωγράφου, η οποία θα διαρκέσει ως τις 28 του ίδιου μήνα.
"Ομολογώ ότι λίγες φορές χάρηκα τόσο πολύ σχεδιάζοντας για ποίηση. Η ατμόσφαιρα, οι εικόνες των ποιημάτων βοήθησαν να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην ποίηση του σχεδίου. Θα είμαι ευτυχής αν κάτι κατάφερα".
Ο Δημήτρης Μυταράς εμπνευσμένος από τη ποίηση του Μύρωνα Ζολωτάκη αποτυπώνει στο χαρτί τα συναισθήματα που του προκαλεί ο "Φύλαξ Υδάτων".
Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στις 8.00μ.μ στην αίθουσα Τέχνης "Αγκάθι" θα εγκαινιαστεί έκθεση με σχέδια του γνωστού ζωγράφου, η οποία θα διαρκέσει ως τις 28 του ίδιου μήνα.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της καινούριας ποιητικής συλλογής του Μύρωνα Ζολωτάκη, "Φύλαξ Υδάτων", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μίμης Χρυσομάλλης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Η αίθουσα Τέχνης "Αγκάθι" βρίσκεται, Μηθύμνης 12 και Επτανήσου, Πλ. Αμερικής. Τηλ. 8640250.