Τα 3 ζώδια που έχουν τις μικρότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

18.12.2023
Τα 3 ζώδια που έχουν τις μικρότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους
Ως προς τον χωρισμό υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, εκείνοι που όταν λένε το «αντίο» το εννοούν 100% και εκείνοι που αφήνουν την πόρτα ανοιχτή και... ό,τι προκύψει!

Και επειδή και σε αυτό τον τομέα η αστρολογία παίζει κάποιον ρόλο, ιδού ποια τρία ζώδια το εννοούν το «τέλος» και έχουν τις μικρότερες πιθανότητες να γυρίσουν σε κάποιον πρώην.

Λέων

Ως παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς, οι Λέοντες γνωρίζουν πάντα ακριβώς τι θέλουν. Τα Λιοντάρια χρειάζονται κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με τις παραξενιές τους, να τα βάλει στο κέντρο του σύμπαντος τους και να εκπληρώσει κάθε τους επιθυμία. Έτσι, εκτός κι αν ένας πρώην μπορεί να αποδείξει ότι έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο του και είναι έτοιμος να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο του Λέοντα, η επιστροφή σε μια παλιά σχέση είναι απαγορευτική για αυτό το φλογερό ζώδιο.

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να βελτιώνονται στην περίοδο του Τοξότη

Σκορπιός

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που εκτιμά περισσότερο την πίστη, αυτό είναι ο Σκορπιός. Έτσι, αν ένας Σκορπιός έχει περιφρονηθεί από έναν πρώην, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα για επιστροφή. Και μην υπολογίζεις ότι θα κερδίσεις τη συγχώρεσή του, γιατί ένας εκδικητικός Σκορπιός μπορεί να κρατήσει μνησικακία όπως κανένας άλλος.

Τα 3 πιο πειστικά ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Αιγόκερως

Ως ζώδιο που συνήθως κάνει νέες αρχές, οι Αιγόκεροι δεν χάνουν καθόλου χρόνο μένοντας στο παρελθόν. Όντας το λογικό ζώδιο της γης, είναι σε θέση να αναγνωρίσει ότι αν έχει ήδη χωρίσει μια φορά, μάλλον ήταν για καλό λόγο. Όλοι θα μπορούσαμε να μάθουμε ένα ή δύο πράγματα από τους Αιγόκερους.

Επιπλέον, οι Αιγόκεροι είναι γνωστό ότι είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι, επομένως είναι πιθανό να μην είχαν από την αρχή πραγματικά έντονα συναισθήματα για εσένα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.12.2023 - 12:25