Πώς να αποκτήσεις το τέλειο blowout look χωρίς θερμότητα

02.03.2022
Πώς να αποκτήσεις το τέλειο blowout look χωρίς θερμότητα
Το TikTok hack που θα λατρέψεις

Είτε είσαι φανατική του TikTok είτε βλέπεις απλά που και που μερικά viral βίντεο, το πιθανότερο είναι ότι έχετε δει ή ακούσει για τις συμβουλές και τα κόλπα που συχνά κατακλύζουν την εφαρμογή. Από το πώς να εφαρμόσεις concealer για να δημιουργήσεις ένα ψεύτικο λίφτινγκ μέχρι το πώς να γεμίσεις τα φρύδια σου, οι χρήστες μας διδάσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να κάνουμε τις ρουτίνες ομορφιάς μας. Αυτή τη φορά, το hack που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος να δημιουργήσουμε το blowdry look, δηλαδή ένα αφράτο, γεμάτο όγκο χτένισμα σαν το φορμάρισμα που γίνεται στα κομμωτήρια μετά το κούρεμα.

Το viral κόλπο δύο βημάτων για να φτιάξεις ένα messy κότσο

Πώς να πετύχεις το blowout look χωρίς θερμότητα
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μπλουζάκι, λαστιχάκι μαλλιών, μια χτένα, φουρκέτες και ένα μπουκάλι ψεκασμού με νερό. Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να τυλίξεις ένα μπλουζάκι σε κυκλικό σχήμα.

Στη συνέχεια, χωρίζεις τα μαλλιά σου και χρησιμοποιείς μια λεπτή χτένα με μακριά ουρά για να δημιουργήσεις το πρώτο τμήμα μαλλιών που θα τυλιχτεί γύρω από το μπλουζάκι. Ξεκίνα από την κορυφή του κεφαλιού και δημιούργησε ένα τμήμα τριγώνου στο μπροστινό μέρος.

Αφού το κάνεις αυτό, βούρτσισε τα μαλλιά για να αφαιρέσεις τυχόν κόμπους, ψέκασε με νερό (αν δεν είναι ήδη υγρά) και τύλιξε τα γύρω από το μπλουζάκι - ντόνατ. Μόλις βρεθείς στο άκρο της ουράς αυτού του τμήματος μαλλιών, πιάνεις περισσότερα μαλλιά και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία για να τα τυλίξεις γύρω από το μπλουζάκι.

Όταν τελειώσεις με τη μία πλευρά, στερέωσε τις άκρες με μια καρφίτσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και επανάλαβε αυτή τη διαδικασία από την άλλη πλευρά. Κοιμήσου έτσ το βράδυ, και όταν ξυπνήσεις, θα έχεις ένα όμορφο χτένισμα.

@mypawfectfamily Tutorial is pinned! #mypawfectfamily #heatlessblowout #heatlesshair #noheatcurls #longhair #healthyhair #hairtok #dysoncurls ♬ original sound - rico