Πώς μπορείς να κάνεις το χαρακτηριστικό χτένισμα της Bella Hadid

23.02.2022
Πώς μπορείς να κάνεις το χαρακτηριστικό χτένισμα της Bella Hadid
Ακολούθησε τις συμβουλές του celebrity hair stylist Chris Appleton

Η Bella Hadid, μεταξύ άλλων, φημίζεται και για τα κομψά beauty looks της. Ενώ μερικές φορές σοκάρει τους θαυμαστές της επιδεικνύοντας τα μακριά, φυσικά σγουρά μαλλιά της, η 25χρονη τείνει να προτιμά τα χτενίσματα που έχουν γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της - όπως ο κομψός κότσος με τη χωρίστρα στη μέση, τον οποίο το έχει κάνει παντού, από κόκκινα χαλιά μέχρι καμπάνιες.

Το viral κόλπο δύο βημάτων για να φτιάξεις ένα messy κότσο

Ο hair stylist Chris Appleton, ο οποίος συνεργάζεται με celebrities όπως η Jennifer Lopez και η Kim Kardashian, μοιράστηκε πρόσφατα μέσω TikTok το πώς μπορεί κανείς να πετύχει τον εμβληματικό κότσο της Bella Hadid. Αρχικά, χωρίζει τα μαλλιά του μοντέλου σε δύο τμήματα, τα οποία, σύμφωνα με τον Appleton, είναι «το μυστικό που κανείς δεν κάνει». Στη συνέχεια, κόβει ένα τμήμα σε σχήμα τριγώνου στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της πριν εφαρμόσει στις ρίζες των υπόλοιπων μαλλιών λακ και τα ξαναβουρτσίσει σε μια κομψή αλογοουρά.

Πώς να διαμορφώσεις σωστά τις ψεύτικες αφέλειες

Στη συνέχεια, ο Appleton συνδέει το μπροστινό κομμάτι των μαλλιών, φροντίζοντας να διατηρήσει το μεσαίο τμήμα. Αφήνει επίσης μερικές τούφες έξω, για να πλαισιώσει το πρόσωπο, προσθέτοντας αργότερα μια επέκταση με κλιπ και στις δύο πλευρές για πιο δραματικό αποτέλεσμα. Μόλις τα πάντα στερεωθούν στην αλογοουρά, τυλίγει τα μαλλιά για να δημιουργήσει έναν σφιχτό κότσο, καρφιτσώνοντάς τον στη θέση του και αφήνοντας ένα μικρό τμήμα έξω. Ολοκληρώνει την εμφάνιση με ένα σπρέι λάμψης για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

@chrisappletonhair Snatched middle part bun let’s go 💪🏽 @Color Wow Hair ♬ original sound - Chrisappleton1