Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσεις και εσύ την πλούσια αλογοουρά της Jennifer Lopez

25.01.2022
Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσεις και εσύ την πλούσια αλογοουρά της Jennifer Lopez
Ο hairstylist των διασήμων Chris Appleton θεωρείται ο βασιλιάς της αλογοουράς. Mάλιστα είναι γνωστός για πολλά από τα look – σήμα κατατεθέν του - που κάνει στις πελάτισσές του. Ανάμεσα σε πολλές αξέχαστες εμφανίσεις είναι τα κομψά χτενίσματα της Κim Kardashian, της Dua Lipa αλλά και οι επικές πλούσιες αλογοουρές της Jennifer Lopez. Οι ογκώδεις αλογοουρές του Appleton έχουν βοηθήσει να αναγεννηθεί και πάλι το ταπεινό αυτό χτένισμα και να δείχνει κομψό και λαμπερό όσο και πρακτικό.

Περιττό να πούμε ότι δεν μαζεύει απλά τα μαλλιά πάνω και τα στερεώνει με ένα λάστιχο όπως μπορεί να νομίζεις. Αυτή την εβδομάδα ανέβασε ένα κόλπο στο Instragram, που θα σε ενθουσιάσει. Στο βίντεο, ο Appleton δείχνει μια τεχνική που κάνει την αλογοουρά να φαίνεται διπλάσια σε όγκο δηλαδή πιο πλούσια.

Αρχικά, χωρίζει τα μαλλιά στα δύο από το ένα αυτί στο άλλο αυτί και στερεώνει το επάνω τμήμα με ένα λαστιχάκι σε μια μισή αλογοουρά. Στη συνέχεια, χωρίζει το κάτω τμήμα των μαλλιών στα δύο και τραβάει και τα δύο τμήματα πάνω από την αλογοουρά, στερεώνοντάς τα με ένα άλλο λαστιχάκι. Όπως θα δεις, το αποτέλεσμα της αλογοουράς «δύο σε ένα» είναι διπλάσιο σε πάχος.

Εάν αναρωτιέσαι για τον επιπλέον όγκο στα μαλλιά της Lopez, να ξέρεις ότι ο Appleton αναμφίβολα χρησιμοποιεί επιπλέον κόλπα για τις A-list πελάτισσές του όπως τη χρήση clip-in extensions. Φυσικά, βοηθάει το να έχεις πυκνά μαλλιά, αν και μπορείς πάντα να τους δώσεις όγκο με ένα προϊόν body-building.

Ανεξάρτητα από αυτό, αξίζει να δοκιμάσεις την τεχνική του Appleton για να πετύχεις μια πιο glamorous εμφάνιση με την αλογοουρά σου. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξεις ένα καθημερινό χτένισμα.