Τα χτενίσματα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν σε κάθε γιορτινό πάρτι

13.12.2021
Τα χτενίσματα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν σε κάθε γιορτινό πάρτι
Κάνε τα μαλλιά σου πρωταγωνιστή αυτήν την εορταστική περίοδο

Ευτυχώς, η φετινή εορταστική περίοδος είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζήσαμε πέρυσι. Τώρα που μπορούμε να μαζευτούμε με ασφάλεια με τους φίλους και τους αγαπημένους μας, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα beauty looks που θα κάνουμε στα πάρτυ και τα τραπέζια που θα παρευρεθούμε αυτόν τον χειμώνα.

Το liquid hair είναι η νέα hot τάση που αξίζει να γνωρίζεις

Αντί να μένεις σταθερή στο hair look σου, οι γιορτές σου δίνουν την τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσεις ένα νέο και διασκεδαστικό στυλ. Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα εορταστικά χτενίσματα που είναι χαριτωμένα, κομψά και αρκετά εύκολο να τα δημιουργήσεις μόνη σου.

Επιμελημένες μπούκλες

Προτίμησε αυτό το look αν θέλεις ένα ελαφρώς ανάγλυφο χτένισμα γεμάτο σώμα. Πριν πας για ύπνο, στέγνωσε τα μαλλιά σου με πιστολάκι και μετά άπλωσε μια ελαφριά κρέμα για μπούκλες. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα και πλέξε ή στρίψε το καθένα. Όταν ξυπνήσεις το πρωί, ξετύλιξε τις πλεξούδες, άπλωσε έναν ορό γυαλάδας και είσαι έτοιμη.

Statement Barrettes

Ένα εντυπωσιακό barrette είναι ένας απλός τρόπος να αναδείξεις άμεσα οποιοδήποτε χτένισμα. Ψέκασε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα στα μαλλιά σου πριν τα ισιώσεις και, στη συνέχεια, καρφίτσωσε δύο κλιπ σε κάθε πλευρά του κεφαλιού σου.

Κομψή στέκα

Το νοσταλγικό αυτό αξεσουάρ μαλλιών δεν φαίνεται απλώς χαριτωμένο, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κρατήσεις τυχόν τρίχες που πετάνε στη θέση τους.

Bubble αλογοουρά

Δεν θέλετε μια κανονική παλιά αλογοουρά; Δοκιμάστε ένα πόνι με φούσκα - το χτένισμα είναι ένα κομψό remix του κλασικού, παραδοσιακού στυλ. Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε την εμφάνιση, θέλετε να κάνετε δύο πράγματα. Πρώτα, τραβήξτε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά και απλώστε ένα τζελ μαλλιών για να κρατήσετε τα πάντα κομψά. Στη συνέχεια, ψεκάστε ένα ελαφρύ σπρέι υφής στην αλογοουρά για να προσθέσετε όγκο χωρίς να κάνετε τα μαλλιά πολύ άκαμπτα.

Πλεξούδες που πλαισιώνουν το πρόσωπο

Αυτές οι κοριτσίστικες πλεξούδες προσθέτουν αμέσως ένα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο στοιχείο σε κάθε εμφάνιση. Πριν κάνεις την πλεξούδα, εφάρμοσε ένα σπρέι υφής ώστε οι πλεξούδες να παραμείνουν στη θέση τους.

Χαλαρά κύματα

Τα κύματα επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε μια ξεκούραστη και αβίαστη εμφάνιση. Χώρισε τα μαλλιά σου σε ομοιόμορφα τμήματα και, στη συνέχεια, στρίψε το κάθε τμήμα ενώ το τυλίγεις γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες.

Βαμμένες άκρες

Ξεχώρισε από το πλήθος σε κάθε εορταστικό πάρτυ αυτή τη σεζόν, ενσωματώνοντας μια ζωντανή απόχρωση στα μαλλιά σου. Αν δε θες να κάνεις μια τέτοια δέσμευση, το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να εφαρμόσεις μια ημιμόνιμη βαφή μαλλιών από τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών.