Οι τάσεις στα μαλλιά που ανυπομονούμε να δούμε το 2022

16.12.2021
Οι τάσεις στα μαλλιά που ανυπομονούμε να δούμε το 2022
Ποια από όλες θα δοκιμάσεις;

Υπάρχουν πολλά για τα οποία ανυπομονούμε το 2022, και μέσα σε αυτά είναι οι συναρπαστικές νέες τάσεις ομορφιάς, ειδικά όταν πρόκειται για μαλλιά. Από τολμηρές νέες αποχρώσεις μέχρι εκκεντρική κουρέματα, εντοπίζουμε ήδη μερικά από τα looks που σίγουρα θα κυριαρχήσουν το 2022.

Το liquid hair είναι η νέα hot τάση που αξίζει να γνωρίζεις

Δες παρακάτω τις τάσεις που ανυπομονούμε να δούμε το νέο έτος:

Έντονα χρώματα

Τα φωτεινά, τολμηρά χρώματα όπως το ροζ της Kacey Musgraves είναι μεγάλη τάση. Θα δούμε επίσης περισσότερες αποχρώσεις εμπνευσμένες από το χρώμα Pantone 2022 της χρονιάς, Very Peri.

Μισά πάνω

Η Jodie Turner-Smith και η hair stylist Ursula Stephen απογείωσαν αυτό το look. Το κλειδί είναι να δημιουργήσεις όγκο χωρίς να θυσιάσεις αυτό το εξαιρετικά γυαλιστερό φινίρισμα.

Υπέροχο γκρι

Το γκρι χρώμα ήταν πάντα ένα σημάδι της όμορφης γήρανσης, και μετά την πανδημία, όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να σταματήσουν το βάψιμο των μαλλιών τους. Το ίδιο έκανε και η Andie McDowell, η οποία έδειξε τη φυσική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Ίσια και λαμπερά

Τη νέα χρονιά θα δούμε μαλλιά τόσο λαμπερά που θα μπορούμε να δούμε αντανακλάσεις, όπως της Cindy Bruna.

Άνισα επίπεδα

Η τελευταία εκδοχή του shag cut περιλαμβάνει άνισα επίπεδα, όπως το αξιοζήλευτο στυλ της πρωταγωνίστριας του "Squid Game", HoYeon Jung.

Πλαϊνές αφέλειες

Για το 2022, παίρνουμε έμπνευση από την Megan Thee Stallion και ενσωματώνουμε όγκο για μια glam εμφάνιση που πλαισιώνει το πρόσωπο.

Το κλασσικό καρέ

Αντίγραψε τη Selena Gomez και κάνε ένα εντυπωσιακό κούρεμα μέχρι το πηγούνι.

Γυριστός κότσος

Η πιο πρόσφατη εκδοχή του διαχρονικού κότσου είναι πιο ψηλή, με άκρες που "πετάνε". Δοκίμασε το look της Madelyn Cline για τον επόμενο γάμο ή το ραντεβού σου.