Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η τρυφερή φωτογραφία του συντρόφου της με τον γιο τους

28.03.2024
Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η τρυφερή φωτογραφία του συντρόφου της με τον γιο τους
Η ευτυχισμένη νέα μαμά φωτογραφίζει τους άντρες της ζωής της και μοιράζεται τη χαρά της.

Στις αρχές του Μάρτη έγινε μητέρα για πρώτη φορά η Αντιγόνη Κουλουκάκου και δεν μπορεί να κρύψει ούτε τη χαρά, ούτε τη συγκίνησή της. Ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της και του συντρόφου της, Νίκου Ράικου, οποίος έχει ακόμη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

«Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωη σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι παντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό. Η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για παντα. Σε αγαπάμε ♥️», έγραφε η ηθοποιός στην πρώτη ανάρτηση ως μητέρα ενώ στο τέλος, αφού ευχαρίστησε τον γιατρό, τις μαίες και όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα της σε αυτό το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης, αναφέρθηκε με μεγάλη τρυφερότητα και στον Νίκο Ράικο, «Τέλος.. Αγάπη μου σευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σαγαπώ».

{https://www.instagram.com/antigonekouloukakos/}

Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου από τη ζωή στο σπίτι με το μωρό φέρνουν ένα χαμόγελο στα χείλη.

0_13.png

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη "Γη της Ελιάς" παντρεύτηκε και ποζάρει με τον σύντροφό της και τις βέρες τους

2_25.png

Να τους ζήσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2024 - 14:48