Θερινό ηλιοστάσιο: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

20.06.2022
Θερινό ηλιοστάσιο: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Με το θερινό ηλιοστάσιο τα πράγματα θα αποκτήσουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Ο ήλιος στις 21 Ιουνίου θα φύγει από το περίεργο ζώδιο των Διδύμων και θα μετατοπιστεί στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Ως βασικό ζώδιο, η εποχή του Καρκίνου σηματοδοτεί την έναρξη και την ανάληψη δράσης ως κύρια προτεραιότητα, αλλά για τα 4 παρακάτω ζώδια, το θερινό ηλιοστάσιο του 2022 δεν θα έχει πολύ μεγάλη επίδραση πάνω τους, καθώς ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Ταύρος

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και των ιδεών σου, φωτίζοντας την επιθυμία σου να δημιουργείς συναισθηματικές συνδέσεις λέγοντας τη γνώμη σου και εκφράζοντας τις σκέψεις σου. Τώρα είναι μια στιγμή που θα κληθείς να μάθεις νέα πράγματα και να συλλέξεις πληροφορίες και παρόλο που μπορεί να μην είναι η πιο δραστήρια περίοδος του έτους για εσένα, είναι βέβαιο ότι θα μάθεις πολλά για τον κόσμο γύρω σου. Οι τρέχουσες δεξιότητες και τα χόμπι σου μπορεί επίσης να τονιστούν και το θερινό ηλιοστάσιο είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια, καθώς και να ξεκινήσεις ταξίδια ή περιοδείες κάποιου είδους.

Λέων

Καθώς ο ήλιος, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, μετατοπίζεται στον δωδέκατο οίκο σου στις 21 Ιουνίου, η προσοχή σου θα κληθεί να εισέλθει στα βαθύτερα μέρη του υποσυνείδητου σου. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις μια βαθιά βουτιά στις συνήθειές σου και στις πρακτικές στα παρασκήνια – στο πώς φροντίζεις τον εαυτό σου πίσω από κλειστές πόρτες. Έχεις την τάση να κρύβεις τα βαθιά εσωτερικά σου συναισθήματα πίσω από ένα σίγουρο εξωτερικό περίβλημα και τώρα είναι η ώρα να φτάσεις στο βάθος του από πού προέρχεται αυτή η επιθυμία να κρύψεις αυτό το κομμάτι σου. Η ευαλωτότητα είναι μια δύναμη και μπορεί να εξοικειωθείς περισσότερο τώρα με αυτό το κομμάτι του εαυτού σου.

Θερινό Ηλιοστάσιο: Ποια είναι η πνευματική σημασία του για τη ζωή σου

Σκορπιός

Το θερινό ηλιοστάσιο θα δώσει μεγάλη έμφαση στον ένατο Oίκο των ταξιδιών, της σοφίας και της γνώσης, στρέφοντας την προσοχή σου στο πώς αποκτάς συναισθηματική άνεση και ασφάλεια μέσω των συστημάτων πεποιθήσεών σου. Πολλές φορές νιώθεις περισσότερο σαν στο σπίτι σου σε μακρινά μέρη από ότι στο άμεσο περιβάλλον σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις διακοπές κάπου μακριά. Ως ζώδιο του νερού, τα συναισθήματά σου πολλές φορές τείνουν να πρωτοστατούν, αλλά η εποχή του Καρκίνου θα σου υπενθυμίσει ότι το πώς φροντίζεις αυτά τα συναισθήματα είναι το πιο σημαντικό.

Υδροχόος

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον έκτο Οίκο σου στις 21 Ιουνίου, οι καθημερινές σου συνήθειες, τελετουργίες και ρουτίνες θα τονιστούν περισσότερο. Ως ζώδιο του αέρα, μπορεί να παραμελήσεις τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά το θερινό ηλιοστάσιο του 2022 είναι η τέλεια ευκαιρία να σου υπενθυμίσουμε πόσο σημαντική είναι η φροντίδα για τον εαυτό σου. Πώς φαίνονται οι καθημερινές σου πρακτικές; Πώς διαθέτεις χρόνο στην καθημερινή σου ζωή για να επιτρέψεις στα συναισθήματά σου να σου πουν τι χρειάζεσαι;