Τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και πώς θα σε επηρεάσουν

13.05.2020
Τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και πώς θα σε επηρεάσουν
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που συνέβησαν τόσες πολλές σπάνιες πλανητικές διελεύσεις μέσα σε ένα χρόνο! Και ήδη το 2020 φαίνεται ότι θα μας μείνει αξέχαστο. Υπάρχει μεγάλη επιρροή της αστρολογίας στη χρονιά που διανύουμε και σίγουρα θα ήθελες να είσαι έτοιμη καθώς για μερικούς ανθρώπους αυτές οι διελεύσεις θα φέρουν ευκαιρίες, ενώ σε άλλους θα φέρουν αγωνίες! Παρακάτω θα δεις τις οδηγίες του tarot.com για να κάνεις πιο εύκολη την πορεία σου σε όλη αυτή την κοσμική ενέργεια μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους

Ημερομηνία: 13 Μαΐου - 25 Ιουνίου

Το κλασικό σενάριο της ανάδρομης Αφροδίτης είναι ότι ένας πρώην εραστής θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου, προσφέροντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση. Το ζήτημα είναι, ότι με την επανεμφάνιση της Αφροδίτης που διέρχεται από τους δυαδικούς Δίδυμους, θα μπορούσε να είναι δύο πρώην που επανεμφανίζονται ... ή περισσότεροι! Ή ίσως θα βρεθείς αντιμέτωπη με το γρίφο της διατήρησης μιας τρέχουσας σχέσης ανέπαφης ενώ ζυγίζεις τις επιλογές σου με έναν προηγούμενο εραστή. Σε κάθε περίπτωση, τα ερωτικά ζητήματα είναι μπερδεμένα με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και η καρδιά σου μπορεί να αισθάνεται πιο διάσπαρτη παρά σταθερή.

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη

Ημερομηνία: 5 Ιουνίου

Το πρόβλημα με αυτήν την οδυνηρή Σεληνιακή έκλειψη, που συμβαίνει στον άξονα Τοξότη-Δίδυμων, είναι ότι συμβαίνει ακριβώς στη μέση της ανάδρομης Αφροδίτης, που συμβαίνει στους Δίδυμους. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η Σεληνιακή έκλειψη θα πάει κόντρα στην ανάδρομη Αφροδίτη και η αλήθεια πρέπει τελικά να αποκαλυφθεί. Εάν κρατάς ακόμα ανοικτό ένα ερωτικό ή οικονομικό ζήτημα από το παρελθόν σου ή λες ακόμα ψέματα στον εαυτό σου για αυτήν την εμπειρία του παρελθόντος, αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί μια στιγμή για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Θα είναι ευκολότερο να επικοινωνήσεις την αλήθεια με αυτήν την κοσμική ενέργεια. Δεν χρειάζεται πλέον καθυστέρηση, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο

Ημερομηνία: 19 Ιουνίου - 12 Ιουλίου

Μερικές φορές ο ανάδρομος Ερμής συμβαίνει σε δύο ζώδια, αλλά ολόκληρη αυτή η ανάδρομη πορεία συμβαίνει στον Καρκίνο, κατευθύνοντας τις αναποδιές του Ερμή αποκλειστικά σε περιοχές της ζωής του Καρκίνου: οικογένεια, σπίτι, άνεση, ασφάλεια ... Οι δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφο σου ή τους συγγενείς, θα μπορούσαν να ταρακουνήσουν την καθημερινή σου ζωή ή μια σειρά βλαβών συσκευών και επισκευών στο σπίτι, θα μπορούσε να σε απογοητεύσει. Εάν κάτι πρέπει να διορθωθεί, κάνε το νωρίς αντί να περιμένεις μέχρι να γίνει πονοκέφαλος.

Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο

Ημερομηνία: 21 Ιουνίου

Οι περισσότερες εκλείψεις του περασμένου έτους συνέβησαν στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και τώρα, δύο τελικές εκλείψεις συμβαίνουν σε αυτόν τον άξονα, ο οποίος βάζει την οικογένειά σου ενάντια στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ο Καρκίνος έχει να κάνει με τη φροντίδα της ζωής σου στο σπίτι, ενώ ο Αιγόκερως αφορά στην επιδίωξη επαγγελματικών στόχων. Εάν υπάρχει μια μεγάλη ανισορροπία μεταξύ αυτών των δύο τομέων στη ζωή σου, αυτή η δακτυλιοειδής έκλειψη θα είναι βέβαιο ότι θα σου το επισημάνει. Είναι πιθανό ότι η επαγγελματική σου ζωή έχει πάρει τον έλεγχο και η οικογένειά σου έχει κάτι να πει γι 'αυτό. Και με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος στον Καρκίνο μόλις δύο ημέρες πριν από αυτήν την έκλειψη, αυτή η συζήτηση μπορεί να μην πάει πολύ ομαλά! Τα αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται διασφάλιση τώρα.

Δες και αυτό: 5 λόγοι για τους οποίους ένας Ταύρος θα σε αγαπήσει όσο κανείς άλλος

Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω

Ημερομηνία: 5 Ιουλίου

Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη που θα συμβεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω μέχρι το 2027. Τώρα, στο τέλος μιας σειράς εκλείψεων που αποκαλύπτουν τη διάσταση μεταξύ της οικογένειάς σου και της καριέρας σου, αυτή η έκλειψη σε παροτρύνει να προβληματιστείς για τους μακροχρόνιους στόχους που έχεις για τον εαυτό σου και να σκεφτείς αν πραγματικά σημαίνουν κάτι για εσένα πια. Μεταξύ αυτής της Σεληνιακής έκλειψης και της Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο μόλις λίγες εβδομάδες πριν, είναι πιθανό ότι οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει και υπάρχουν άλλοι στόχοι ή πτυχές της ζωής που έχουν τώρα σημασία για σένα.