Τα 6 εσωστρεφή ζώδια που ίσως ήθελαν λίγο ακόμη.... #Μένουμε_Σπίτι

03.05.2020
Τα 6 εσωστρεφή ζώδια που ίσως ήθελαν λίγο ακόμη.... #Μένουμε_Σπίτι
Οι αυστηροί κανόνες της κοινωνικής αποστασιοποίησης λήγουν αύριο στη χώρα μας και μπαίνουμε σε μια νέα φάση σταδιακής "επανάνταξης" στην ομαλότητα. Μπορεί όμως να υπάρχουν κάποιοι που ήθελαν λίγο... ακόμη. Λες να έχουν σχέση τα άστρα; Η Katrina Harris του Your Tango λέει πως ναι. Ιδού ποια είναι τα ζώδια που είναι κάπως πιο εσωστρεφή και ίσως προτιμούσαν τα μέτρα να μην αρθούν ακόμη!

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι πολύ ντροπαλό και ήσυχο. Περιβάλλεται μόνο από τη στενή οικογένεια και τους φίλους.

Τα συναισθήματά του είναι συχνά δυνατά και συχνά προέρχονται από την εσωστρεφή πλευρά του και μάλιστα μπορούν να βοηθήσουν για να σώσουν τον κόσμο, αν χρειαστεί.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί και φιλικοί αν και είναι εσωστρεφείς.

Θα εμπνεύσουν τους άλλους να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργική τους πλευρά όποτε βρίσκονται σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Αναζητούν ικανοποίηση σε ότι κάνουν και θέλουν να κερδίσουν κάτι από αυτό.

Αυτό το ζώδιο θα είναι σε θέση να σώσει τον κόσμο αρκεί να αφήσει τη δημιουργικότητα του να κάνει τα μαγικά της.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ σκληρό και πεισματάρικο, αλλά έχει χρυσή καρδιά. Είναι πολύ εσωστρεφές.

Έχει επίγνωση των συναισθημάτων του γιατί όταν αγαπά κάποιον, του δίνει πραγματικά τα πάντα. Λόγω της καλής καρδιάς του, δεν θα διστάσει να σώσει τον κόσμο αν μπορεί.

Θα κάνει τα πάντα για να σε βοηθήσει αρκεί να μην τον απογοητεύσεις.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ακραία εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς.

Τους αρέσει να κλείνονται στον εαυτό τους και τους αρέσει να διατηρούν τα μυστικά τους ως πολύτιμα αγαθά στα οποία ποτέ δεν θα μπορέσεις να έχεις πρόσβαση. Είναι μυστήριοι και το απολαμβάνουν.

Μπορούν να σώσουν τον κόσμο αν χρειαστεί γιατί με τα πολλά κρυφά μυστικά ταλέντα τους, είναι σίγουρο ότι θα βρουν έναν τρόπο να τους βοηθήσει να κρατήσουν τον κόσμο όσο το δυνατόν πιο ασφαλή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι καχύποπτοι από τη φύση τους και δεν είναι σίγουροι για τους άλλους. Αυτό ενθαρρύνει τη φυσική εσωστρεφή συμπεριφορά τους. Είναι μυστικοπαθείς και θέλουν να μπορούν να έχουν ιδιωτικό χρόνο για τον εαυτό τους. Ωστόσο, είναι υπέροχοι στο να ακούν τους άλλους όταν χρειάζονται βοήθεια, αρκεί να μην βρίσκονται σε περιβάλλον με πολύ κόσμο.

Είναι εγωκεντρικοί, οπότε δεν θέλουν να βγουν από το στοιχείο τους, εκτός εάν υπάρχει ανάγκη.

Παρόλο που δεν τους αρέσει να είναι πολύ κοντά στους άλλους, θα βοηθήσουν και θα σώσουν κάποιον που έχει ανάγκη, γιατί στην πραγματικότητα έχουν καλή καρδιά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευφυείς και φιλικοί όταν πρέπει να είναι. Είναι φυσικά εσωστρεφείς και θα ανοιχτούν μόνο για δικό τους όφελος.

Θα προτιμούσαν να τους πεις όλες τις πληροφορίες σχετικά με σένα αντί να σου πούνε τις δικές τους.

Δεν θα ήθελαν να θεωρηθούν αδύναμοι, έτσι κρατάνε τα μυστικά τους για τον εαυτό τους, ώστε να μην μπορείς να τους κρίνεις.

Οι Καρκίνοι έχουν καλές καρδιές όταν έχουν τη διάθεση να αγαπήσουν και εάν χρειαστεί να βοηθήσουν για τη σωτηρία του κόσμου, θα κάνουν ότι πρέπει να κάνουν, επειδή τελικά θέλουν απλώς να αγαπηθούν, αλλά φοβούνται να το δείξουν.