SEX

10 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι εγωιστής στο κρεβάτι

24.09.2018
10 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι εγωιστής στο κρεβάτι
H ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι με κάποιον που δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σου

Ας το παραδεχτούμε: Δεν είναι όλοι καλοί στο κρεβάτι. Αυτό που είναι πιο σημαντικό όμως είναι να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αν και όποτε το θέλουμε. Δυστυχώς όμως, μερικοί άνθρωποι δε προσπαθούν καθόλου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του άλλου ατόμου στο κρεβάτι, και αντιμετωπίζουν το σεξ σαν ένα...μονόπλευρο παιχνίδι για την καλοπέραση τους και μόνο.

Μήπως έχεις πέσει και εσύ σε μια τέτοια περίπτωση; Διάβασε παρακάτω τα δέκα σημαντικότερα σημάδια που μαρτυρούν ότι φέρεται εγωιστικά στο σεξ:

1. Τα προκαταρκτικά είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Δεν προσπαθεί καθόλου να σε "προθερμάνει" και να εξιτάρει το μυαλό σου. Το μόνο που κάνει είναι να σε φιλάει και μετά κατευθείαν μπαίνει στο ψητό.

2. Δε σου κάνει ποτέ στοματικό. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να κάνει τίποτα με το οποίο δεν αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά αν δεν κάνει απολύτως καμία προσπάθεια να σε ικανοποιήσει με αυτόν τον τρόπο, ενώ εκείνος διαρκώς σου ζητάει να του κάνει στοματικό, τα πράγματα δεν πάνε καλά.

3. Θέλει να κάνετε μόνο τις στάσεις που αρέσουν σε εκείνον. Ξέρεις ότι έχει λίστα με τις αγαπημένες του στάσεις, και πάντα με κάποιον μαγικό τρόπο καταλήγετε να κάνετε μόνο αυτές, ακόμα κι αν του έχεις πει ότι δε σε ικανοποιούν αρκετά ή ότι απλά θέλεις αλλαγή.

4. Τελειώνει γρήγορα. Αντιμετωπίζει το σεξ σαν αγώνα των 100 μέτρων. Κινείται άχαρα και γρήγορα, δεν προσπαθεί να συγχρονιστεί μαζί σου, και πριν καν το καταλάβεις έχει τελειώσει χωρίς να το έχεις απολαύσει.

5. Δε συνεχίζει για χάρη σου. Μόλις εκείνος τελειώσει, δεν κάνει την παραμικρή κίνηση για να τελειώσεις και εσύ. Έχει ήδη ντυθεί ή αποκοιμηθεί.

Διάβασε και αυτό: 8 τρόποι να κάνεις το σεξ να κρατήσει περισσότερο

6. Λέει πολλές αδικαιολόγητες απόψεις και σχόλια για εσένα. Παρ'όλο που χρειάζεται πολλές διορθώσεις στον τομέα του σεξ, σου κάνει παρατηρήσεις για όσα κάνεις.

7. Δεν ενδιαφέρεται για την υγιεινή του. Παραμελεί τη φροντίδα του σώματος του και μένει τελείως αξύριστος σε σημεία που δε θα έπρεπε να είναι.

8. Δεν σε βοηθάει να καθαρίσετε μαζί. Είναι σα να του μαγειρεύεις το δείπνο του και μετά να πρέπει και να καθαρίσεις μόνη σου τα πιάτα.

9. Σε πιέζει να κάνετε σεξ, ακόμη και αν δεν έχεις διάθεση. Αντί να δείχνει κατανόηση όταν εξηγείς ότι είσαι κουρασμένη από τη δουλειά ή ότι είσαι πεσμένη ψυχολογικά, σε κάνει να νιώθεις ότι αποτυγχάνεις ως σύντροφος ή παρτενέρ, επειδή δεν προσπαθείς περισσότερο στο σεξουαλικό τομέα.

10. Δεν βλέπει τίποτα από τα παραπάνω ως πρόβλημα. Έχεις προσπαθήσει να του μιλήσεις για όσα σε ενοχλούν και εκείνος τα αγνοεί ή δε βλέπει τίποτα λάθος σε όλα αυτά. Στην καλύτερη περίπτωση, λέει παθητικά ότι θα προσπαθήσει περισσότερο και μετά δεν αλλάζει καμία από τις συμπεριφορές του, γιατί εξακολουθεί να βάζει τη δική του ευχαρίστηση πάνω από τη δική σου.