SEX

Πρωινό σεξ και γυναίκες: Οι αριθμοί τα λένε όλα

07.09.2018
Πρωινό σεξ και γυναίκες: Οι αριθμοί τα λένε όλα
Μπορεί στις ταινίες να είναι ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να ξεκινήσεις κανείς τη μέρα του. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματική ζωή;

Η Mattress Advisor, ένα online portal που συγκεντρώνει κριτικές για στρώματα και κρεβάτια διεξήγαγε μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1.000 άνθρωποι, εκ των οποίων το 56% ήταν γυναίκες και το υπόλοιπο 43% άντρες. Η ερώτηση ήταν κοινή για όλους: "Πόσο συχνά κάνουν σεξ το πρωί".

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά...

Το 63% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκε ότι δεν κάνουν ποτέ σεξ το πρωί, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών έφτασε μόλις το 37%.

Ποιος είναι ο λόγος, άραγε για αυτά τα αποτελέσματα; Οι απαντήσεις κινήθηκαν αρκετά ανάμεσα στην έλλειψη χρόνου και στην αντίστοιχη ενέργειας.

Αυτό το διάβασες; 10 πράγματα που κάθε γυναίκα έχει σκεφτεί κατά τη διάρκεια του σεξ

Το 50,7% των γυναικών που ερωτήθηκαν, δεν κάνει σεξ το πρωί γιατί "δεν κάνουν κέφι". Την ίδια στιγμή, ένα 35,6% έριξε το φταίξιμο στη έλλειψη χρόνου και ένα 32.9% στην ενέργεια που τους λείπει εκείνη την ώρα.

Από την ομάδα των... πρωινών τύπων αντίστοιχα, το ποσοστό των ανδρών που το εφαρμόζουν συστηματικά έφτασε το 51% ενώ το αντίστοιχο των γυναικών έφτασε μόλις το 20%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφεται στο γεγονός ότι οι συμμετέχοντες που βρισκόταν σε μια υγιή σχέση παραδέχονται να κάνουν περισσότερο πρωινό σεξ από εκείνους που η σχέση τους δεν τους καλύπτει.

Τροφή για σκέψη λοιπόν!