SEX

8 τρόποι να κάνεις το σεξ να κρατήσει περισσότερο

22.07.2018
8 τρόποι να κάνεις το σεξ να κρατήσει περισσότερο
Το πολύ δεν είναι πάντοτε καλό, αλλά μερικές φορές χρειάζεται!

Παρά το γεγονός ότι το τέλειο και σύντομο σεξ είναι σχεδόν πάντα προτιμότερο από το τέλειο αλλά πολύωρο, ο μύθος επιμένει ότι το καλό σεξ είναι το σεξ που διαρκεί για πολύ. Και ενώ πολλοί άντρες μπορεί να μην θέλουν να παραδεχτούν ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα πέντε λεπτά, έρευνα δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς άντρες φτάνουν σε οργασμό μέσα σε δύο λεπτά ή λιγότερο.

Μια μελέτη του 2005 που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine βρήκε ότι, κατά μέσο όρο, το σεξ διαρκεί περίπου 5,4 λεπτά για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, χωρίς τα προκαταρκτικά. Τα καλά νέα είναι ότι, σύμφωνα με την έρευνα, αυτοί οι αριθμοί δεν είναι πολύ μακριά από αυτό που οι περισσότεροι πραγματικά θέλουν.

Επτά έως 13 λεπτά είναι ένα "επιθυμητό" χρονικό διάστημα για το σεξ, αλλά αν αισθάνεσαι ότι η σεξουαλική σου ζωή είναι χρονικά ανεπαρκής και χρειάζεται δουλειά, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις το χρόνο του...αγώνα σας:

Προπονήσου

Κι όμως! Αν η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν προέρχεται από κάποιο ιατρικό ζήτημα κάποιου από τους δυο σας, μπορείτε απλά να κάνετε περισσότερο σεξ. Για μερικά ζευγάρια, είναι απλώς θέμα προετοιμασίας σεξουαλικής αντοχής. Σκέψου το με τον ίδιο τρόπο που θα πήγαινες στο γυμναστήριο για να γίνεις πιο δυνατή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ο παρτενέρ σου δεν αυνανίζεται πολύ συχνά.

Ενσωματώστε παιχνίδια

Μπορεί με την ευρύτερη έννοια να τον κάνει να αισθάνεται σα να τον "απατάς", αλλά δεν θα έπρεπε να τον πειράζει να σας κάνει να φτάσετε σε οργασμό. Εάν δεν μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό για να τελειώσεις και εσύ, περίμενε μέχρι να φτάσει κοντά, και άφησε τον να χρησιμοποιήσει έναν δονητή πάνω σου. Στη συνέχεια, μπορεί να επιστρέψει σε σένα όταν βρίσκεστε και οι δύο κοντά στη "γραμμή τερματισμού".

Διάβασε επίσης: 5 αμήχανες στιγμές στο σεξ και πώς μπορείς να τις διαχειριστείς

Ξοδέψτε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά

Ναι, μπορεί να κάνουν το ίδιο το σεξ λίγο πιο σύντομο, αλλά αν ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά, θα κάνετε καλύτερο "ζέσταμα", θα κάνετε το σεξ να κρατήσει περισσότερο και θα βεβαιωθείτε ότι θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Ζήτησε του να αυνανιστεί πριν το σεξ

Η εκσπερμάτωση μια ή δύο ώρες πριν το σεξ κάνει για έναν άντρα πιο δύσκολο το να τελειώσει γρήγορα. Όπως λέει η Dr. Jane Greer, ειδικός σχέσεων και θεραπεύτρια, "Μπορείτε να χτίσετε ξανά τη διέγερση με αργά και οικεία προκαταρκτικά με τον σύντροφό σου, οπότε ο ενθουσιασμός του έχει ικανοποιηθεί και ο ίδιος μπορεί να κινείται καλύτερα και να συγχρονίζεται με το ρυθμό της παρτενέρ του."

Δοκιμάστε κάτι νέο

Όταν βρίσκεσαι με τον ίδιο παρτενέρ για κάποιο χρονικό διάστημα, οι σεξουαλικές σας συνήθεις και οι στάσεις στο σεξ μπορούν να κάνουν το σώμα του να "τελειώσει" πολύ νωρίτερα. Οι νέες στάσεις και αισθήσεις θα τον αποσπάσουν και θα τον κάνουν να διαρκέσει περισσότερο. "Όσο πιο άγνωστο, τόσο το καλύτερο," λέει η Greer.

Φερ'τον στα άκρα του

Όταν είναι έτοιμος να φτάσει σε οργασμό, σταμάτησε τον και καν'τον να περιμένει περίπου ένα λεπτό πριν επιστρέψετε στο σεξ. Έτσι θα εκπαιδεύσεις το σώμα του για να καθυστερήσει αυτό το σημείο, ώστε να μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο "στα άκρα" (και θα περάσει περισσότερο χρόνο στο να σε ευχαριστήσει).

Σφίξε τη βάση του πέους του

Είναι ένα παλιό κόλπο από τους σεξουαλικούς ερευνητές Masters και Johnson. Μπορείς να το κάνεις είτε με το χέρι σου ή είτε χρησιμοποιώντας ένα cock ring. Με αυτόν τον τρόπο στον εμποδίζεις κυριολεκτικά από το να φτάσει στην εκσπερμάτιση.

Δοκιμάστε παχύτερα προφυλακτικά.

Θα πρέπει πάντα να κάνετε ασφαλές σεξ, οπότε αλλάξτε τις αγορές σας και δοκιμάστε ένα παχύτερο προφυλακτικό. Λάβε υπόψη σου ότι είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που ταιριάζει σωστά πάνω του.