SEX

Ποντάρεις στο συχνό και καλό σεξ; Αυτά τα δύο αντικείμενα πρέπει να εξαφανίσεις από την κρεβατοκάμαρά σου

26.06.2018
Ποντάρεις στο συχνό και καλό σεξ; Αυτά τα δύο αντικείμενα πρέπει να εξαφανίσεις από την κρεβατοκάμαρά σου
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραπονιούνται πως η σεξουαλική τους ζωή με τον σύντροφό τους δεν είναι αυτή ακριβώς που θα ήθελαν.

Το σεξ δεν είναι ούτε όσο συχνό θα ήθελαν ούτε τόσο… περιπετειώδες, με μεγάλη μερίδα να υποστηρίζει πως πλέον η όλη διαδικασία αποτελεί απλά μία «αναγκαία» ρουτίνα.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να πηγαίνει λάθος;

Οι σύμβουλοι σχέσεων και οι ειδικοί σε θέματα γάμου έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως –όσο και να μην μας αρέσει και να μην το παραδεχόμαστε- εμείς οι ίδιες σαμποτάρουμε τη σεξουαλική μας ζωή και μάλιστα με τους πιο κουτούς τρόπους.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η κρεβατοκάμαρά μας είναι εκείνη που στις περισσότερες περιπτώσεις κρύβει το ουσιαστικό πρόβλημα κι αυτό διότι δεν εμπνέει για σεξ! Τι εννοούμε ακριβώς;

Όπως η επιστήμη υποστηρίζει όλη τη ζημιά κάνουν δύο αντικείμενα που οι περισσότερες από εμάς κάνουμε το λάθος και τοποθετούμε στην κρεβατοκάμαρά μας.

Ποια είναι αυτά;

Εχθρός Νο1: Η τηλεόραση

Δεν ξαφνιάστηκες, σωστά; Η τηλεόραση δεν έχει τυχαία χαρακτηριστεί ως το «τρίτο πρόσωπο» σε μία σχέση.

Κάτι η αγαπημένη σου σειρά και κάτι το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ πάνω στο οποίο θα πέσει ο καλός σου την ώρα που εσύ έχεις όρεξη για σεξ, η ατμόσφαιρα δεν θέλει και πολύ για να χαλάσει.

Καλό θα ήταν η μοναδική τηλεόραση που θα σας απασχολεί να βρίσκεται στο σαλόνι σας. Το λένε και οι ειδικοί.

Εχθρός Νο2: Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Όσο αισθησιακή θα έβρισκες εσύ τη φωτογραφία της πεθεράς σου στο κομοδίνο του, άλλο τόσο σέξι βρίσκει κι εκείνος τις φωτογραφίες των γονιών ή της μικρής σου αδερφής στο δικό σου.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες απαγορεύονται δια ροπάλου στον τόσο προσωπικό σας χώρο, καθώς αποδεδειγμένα μπορούν να καταστρέψουν τις ιδιαίτερες στιγμές ενός ζευγαριού.

Λογικό, δε νομίζεις;

Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές;