SEX

Ιδού η πραγματική αιτία που τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ

01.05.2018
Ιδού η πραγματική αιτία που τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ
Με την πάροδο του χρόνου το σεξουαλικό κομμάτι παύει να είναι και το πιο «δυνατό» μέσα στη σχέση. Στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον.

Ο καθένας έχει τη δική του εξήγηση γι’ αυτό, με άλλους να κάνουν λόγο για «ρουτίνα» και κάποιους άλλους να τολμούν να παραδεχτούν πως αυτό που χαλάει την όλη κατάσταση και μειώνει την ερωτική επιθυμία, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει τον ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά ενός εκ των δύο συντρόφων να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση (ή ακόμα και τις επιδόσεις του).

Τώρα, νέα επιστημονική έρευνα του DrEd έρχεται να φωτίσει κι άλλο το κεφάλαιο «no sex».

Μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.000 εθελοντές (Ευρωπαίοι και Αμερικανοί άνδρες και γυναίκες) κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι τρεις βασικοί λόγοι που οδηγούν ένα ζευγάρι στο να σταματά να απολαμβάνει και έπειτα να κάνει σεξ, αξίζει να μας προβληματίσουν.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που ήρθαν στο φως, το 71.5% των ζευγαριών απέδωσε το γεγονός… στην κούραση! Οι εθελοντές υποστήριξαν πως οι υποχρεώσεις της δουλειάς και της οικογένειας δεν τους αφήνουν περιθώρια για δράση.

Ένα μικρότερο ποσοστό – συγκεκριμένα το 12.8%- έκανε λόγο για κάποιου είδους πόνου, από πόνο στη διείσδυση μέχρι μυϊκούς πόνους και αρθριτικά. Και ποιος έχει όρεξη για σεξ όταν ξέρει πως δεν θα περάσει καλά;

Και το χειρότερο όλων; Ο αυνανισμός!

Το 9.1% των ζευγαριών, αποδείχτηκε πως λένε όχι στη σεξουαλική πράξη διότι προτιμούν να περάσουν και μόνοι τους καλά.

Μάλιστα…

Τι έχετε να πείτε μετά από αυτά;