5 δημιουργικές ιδέες για ραντεβού για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

08.02.2022
5 δημιουργικές ιδέες για ραντεβού για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Μην περιμένεις να δεις την πρόταση ενός δείπνου και ταινίας σε αυτή τη λίστα

Εάν εσύ και ο σύντροφός σου είστε μαζί εδώ και χρόνια, η συνηθισμένη ρουτίνα δείπνου, λουλουδιών και κουτιών με σοκολάτα μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο. Αλλά η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι μόνο για να κάνεις ξανά τα ίδια.

5 τρόποι για να ξυπνήσεις το πρωί τον σύντροφο σου με γλυκό τρόπο

Φέτος, γιορτάστε με μία από αυτές τις ασυνήθιστες, αλλά και πάλι ρομαντικές επιλογές:

Κάντε ένα μάθημα μαγειρικής
Αντί να μοιράζεστε ένα γεύμα σε ένα γεμάτο εστιατόριο, δοκιμάστε ένα μάθημα μαγειρικής. Ακονίστε τις δεξιότητές σας, μάθετε μια ή δύο νέες συνταγές και, στη συνέχεια, απολαύστε τον κόπο σας.

Αγκαλιάστε τον εσωτερικό σας έφηβο
Η ένταση και η φρεσκάδα της νεανικής αγάπης δεν διαρκούν για πάντα, αλλά μπορείτε να την ανακτήσετε με κάποιους διασκεδαστικούς τρόπους. Πηγαίνετε στο λούνα παρκ, περάστε μια ώρα παίζοντας ένα παιχνίδι ή επισκεφθείτε ένα escape room.

Γυμναστείτε μαζί
Πηγαίντε για μια πεζοπορία, δοκιμάστε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε μια βόλτα με το ποδήλατο μαζί. Κάψτε μερικές θερμίδες και ανοίξτε την όρεξη πριν βγείτε για δείπνο. Οι ενδορφίνες θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Μελέτες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που κάνουν μαζί πράγματα για την υγεία και την ευεξία τους, έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τα ζευγάρια που το κάνουν ξεχωριστά.

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσετε κάτι νέο—κάντε ένα μάθημα χορού μαζί (προσωπικά ή διαδικτυακά), δοκιμάστε ένα μάθημα αγγειοπλαστικής ή ζωγραφίστε και δοκιμάστε ένα νέο άθλημα που δεν έχετε παίξει ποτέ πριν.

Αφήστε τη μοίρα να αποφασίσει
Αφήστε τα σχέδια και περιπλανηθείτε στην πόλη με τίποτα άλλο εκτός από τα πορτοφόλια σας. Περπατήστε και πάρτε αποφάσεις στιγμιαία - στρίψτε αριστερά ή δεξιά, μπείτε σε ένα μπαρ ή συνεχίστε να περπατάτε, φάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο, πιείτε κρασί ή μπύρα, δείτε μια ταινία αργά ή επιστρέψτε στο σπίτι - και δείτε τι θα συμβεί.