Θέλεις να σε ερωτευτεί; Αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου πρέπει να επιστρατεύσεις

18.08.2018
Θέλεις να σε ερωτευτεί; Αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου πρέπει να επιστρατεύσεις
Τα γυναικεία χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα είναι πολλά: Από ένα εντυπωσιακό μπούστο, μέχρι τα έντονα ζυγωματικά, τα σαρκώδη χείλη, την ωραία φωνή ή ακόμα και την έντονη προσωπικότητα.

Ποιο είναι, όμως, σύμφωνα με τους επιστήμονες το χαρακτηριστικό εκείνο που μπορεί να οδηγήσει έναν άνδρα στο να ερωτευτεί πολύ μια γυναίκα;

Μην πάει το μυαλό σου στην εμφάνιση. Στρέψου προς… την προσωπικότητα και σκέψου: Ποιο είναι το βασικό κοινό χαρακτηριστικό των γυναικών που μετρούν «θύματα»;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών ετών του πανεπιστημίου Mississauga του Τορόντο, το πιο ακαταμάχητο χαρακτηριστικό μιας γυναίκας στα μάτια ενός αρσενικού δεν είναι άλλο από την ανεξαρτησία της. Ανεξαρτησία σε όλα τα επίπεδα. Οικονομική και συναισθηματική.

Διαβάστε ακόμη: Ούτε έρωτας, ούτε σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει το σημαντικότερο πράγμα σε μία σχέση

Όπως αποδείχθηκε, οι γυναίκες που πατούν δυναμικά στα πόδια τους και έχουν βάλει σε τάξη τη ζωή τους κατά τέτοιον τρόπο που τα καταφέρνουν χωρίς τη στήριξη κανενός, είναι και οι πιο συχνά ερωτεύσιμες. Τα αρσενικά τείνουν να προσεγγίζουν τέτοιου είδους προσωπικότητες, θεωρώντας πως αν τους επιλέξουν θα είναι επειδή τους θέλουν πραγματικά και όχι επειδή απλά τους χρειάζονται.

Από την άλλη, όσες έχουν την τάση να προσκολλώνται αναζητώντας ενός είδους «προστάτη», είναι πιθανό να κουράσουν με τη συμπεριφορά τους και να χάσουν την εκτίμηση του συντρόφου τους πριν καν καλά καλά ξεκινήσει η σχέση.

Ιδού λοιπόν το πιο ακαταμάχητο χαρακτηριστικό σε μια γυναίκα, κορίτσια: Η ανεξαρτησία.

Πώς να μην σε χαροποιεί μετά αυτή η έρευνα;