Λιβιεράτος - Αδάμ: ο καβγάς που τους οδήγησε στο τμήμα!

20.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Την προηγούμενη Τρίτη «έσκασε» η είδηση ότι διάσημο ζευγάρι της showbiz μετά από έναν άγριο καβγά που είχαν σπίτι τους, κατέληξε στο αστυνομικό
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Την προηγούμενη Τρίτη «έσκασε» η είδηση ότι διάσημο ζευγάρι της showbiz μετά από έναν άγριο καβγά που είχαν σπίτι τους, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Εκάλης, όπου αρχικά έκανε μήνυση ο ένας στον άλλον. Χρειάστηκε να πάει ο δικηγόρος του συζύγου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποσύρουν στο τέλος τις μηνύσεις. Από την αρχή, ακούστηκε σε διάφορα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι το διάσημο ζευγάρι δεν ήταν άλλο από τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Εύη Αδάμ.

Η έκπληξη ήτο μεγάλη, παρόλο που το ζευγάρι (και δη η Αδάμ) έχουν παραδεχθεί δημοσίως ότι στο παρελθόν ο γάμος τους πέρασε σοβαρή κρίση κι έφτασαν κοντά στο διαζύγιο. Λίγες μέρες μετά και ο Λιβιεράτος παραδέχτηκε στην κάμερα του Star τον άγριο καβγά που είχε με την Εύη και τους οδήγησε στο τμήμα. Ωστόσο, δεν ήθελε να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το σκηνικό, ούτε για το αν ο γάμος τους είναι προς λήξη.

«Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα πάρουμε διαζύγιο» είπε, τονίζοντας ότι ο ίδιος προσπαθεί και θέλει το καλύτερο για την σύζυγο του και τις δύο κόρες τους. Μάλιστα, αυτές τα μέρες έχει γενέθλια η μικρότερη κόρη τους και όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, θα τα γιορτάσουν οικογενειακά. Πάντως, η Αδάμ τηρεί σιγή ιχθύος, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο γεγονός.