Ποιος διάσημος μάνατζερ πάσχει από νευρική ανορεξία;

16.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Θυμάσαι τον Μένιο Φουρθιώτη, τον πάλαι ποτέ μάνατζερ και αυτοκόλλητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου; Αυτό το αγόρι με τα χρυσά καπέλα, που είχε γίνει η σκιά της Τζούλιας και προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι η νέα σταρ
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Θυμάσαι τον Μένιο Φουρθιώτη, τον πάλαι ποτέ μάνατζερ και αυτοκόλλητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου; Αυτό το αγόρι με τα χρυσά καπέλα, που είχε γίνει η σκιά της Τζούλιας και προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι η νέα σταρ της Ελλάδας. Ο γνωστός Φουρ φουρ μετά την τσόντα της Αλεξανδράτου και τη δημοσιότητα που απέκτησαν οι αφεντιές τους, εξαφανίστηκε. Κάποιοι είπαν ότι τα πάλαι ποτέ.. σιαμαία τα τσούγκρισαν και άλλοι ότι ο Φουρ φουρ δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο αυτό το παιγνίδι.

Κι εκεί που τον είχαμε ξεχάσει, επανεμφανίζεται και αποκαλύπτει στην κάμερα του Star ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Την Τζούλια ήθελαν να πάσχει από τη μάστιγα αυτή, ο Μένιος τελικά έχει το πρόβλημα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έφτασε σήμερα να ζυγίζει 39 κιλά!!! Εξάλλου, το θέαμα που είδαμε ήτο σοκαριστικό. Η αποστεωμένη εικόνα του μόνο αδιάφορο δεν σε αφήνει, με τον ίδιο να εξομολογείται ότι μέσα σε λίγους μήνες από έχασε 25 κιλά.

Κι αν αυτό το διάστημα τον έχουμε χάσει από παντού (ακόμη και από την εκπομπή που παρουσίαζε για ένα φεγγάρι στην μετά Τζούλια εποχή) είναι γιατί έχει κλειστεί στο σπίτι του και δεν βγαίνει έξω. «Πονάνε τα κόκαλα μου, τα νεφρά μου, κρυώνω, πέφτουν τα μαλλιά μου. Δεν έχω αντοχές να βγω» εξομολογείται στην κάμερα, ενώ οι μόνες φορές που βγαίνει είναι για να πάει στον γιατρό. Να σου πω, ότι ο Φουρθιώτης πριν δύο χρόνια ζύγιζε 145 κιλά.