Η Ελένη έπιασε ψιλή... τσουτσουνοκουβέντα!

16.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Και να θέλουμε να αγιάσουμε και να μη σκεφτόμαστε πονηρά, η Ελένη δεν μας αφήνει. Βάζεις, ας πούμε, το πρωί να δεις λίγο Μενεγάκη και πέφτεις

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Και να θέλουμε να αγιάσουμε και να μη σκεφτόμαστε πονηρά, η Ελένη δεν μας αφήνει. Βάζεις, ας πούμε, το πρωί να δεις λίγο Μενεγάκη και πέφτεις πάνω σε... επιστημονικό διάλογο της παρουσιάστριας με το πάνελ και την καλεσμένη της σχετικά με τα γεννητικά όργανα των ανδρών και των γυναικών και πώς τα αποκαλούσαμε όταν ήμασταν παιδιά. Κι αν ως θέμα σε αφήνει κομμάτι αδιάφορη και είσαι έτοιμη να συνεχίσεις το ζάπινγκ, ακούς την Ελένη να μιλάει για... τσουτσουνάκια!

Όπως το διάβασες. Πρωινιάτικα ή παρουσιάστρια είχε... τσουτσουνοκουβέντες και μάλιστα η απορία της ήταν πώς αποκαλούσαμε παιδιά τα γεννητικά όργανα και πώς η ίδια ξεχωρίζει τα απόκρυφα σημεία ακόμη και τώρα. Και κυρίως πώς τα αποκαλεί είτε πρόκειται για τα απόκρυφα ενός παιδιού είτε ενός μεγάλου. Γκλουγκ. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού, η οποία αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει στο παιδί της για το σεξ!!!

Κι εκεί που γούρλωσα το μάτι για τη δήλωση της ηθοποιού, έρχεται η Μενεγάκη με την ερώτηση της στη Λυδία Παπαϊωάννου πώς αποκαλούσε αυτή τα γεννητικά όργανα. Εκείνη απάντησε ότι το αγορίστικο το έλεγε «λουλού» και η παρουσιάστρια απόρησε. Δικαιολογημένα. Μα «λουλού»; Τότε, η Ελένη αποκάλυψε ότι τα έχει ξεχωρίσει και το κοριτσίστικο το αποκαλεί «πιπί» και το αγορίστικο «τσουτσουνακι». Σόρι για το ακατάλληλο της ώρας, αλλά Μενεγάκη speaking.

Πάρε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί: