Σαρώνει η Ναταλία Γερμανού!

29.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί η Ναταλία Γερμανού αν ήταν απλή τηλεθεάτρια να παρακολουθούσε την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη και ουχί τη δική της, οι τηλεθεατές, όμως, έχουν διαφορετική άποψη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί η Ναταλία Γερμανού αν ήταν απλή τηλεθεάτρια να παρακολουθούσε την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη και ουχί τη δική της, οι τηλεθεατές, όμως, έχουν διαφορετική άποψη, αφού για δεύτερο σαββατοκύριακο την έφεραν στην πρώτη θέση. Κι αν η Ναταλία πλέον είναι πεπεισμένη ότι η «νέα είναι ωραία», η Σοφία προσπαθεί αλλά δεν μπορεί - τουλάχιστον ακόμη - να αποδείξει ότι... «η παλιά είναι αλλιώς»!

Μάλιστα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκπομπές έφθασε ακόμη και τις δέκα μονάδες και μιλάμε πλέον για την απόλυτη κυριαρχία της Γερμανού. «Μες στην τρελή χαρά» είναι οι του Alpha από την έκβαση της «μάχης», προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 που... «Καλομελετάνε, αλλά τα νούμερα δεν έρχονται»!

Βέβαια, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Ναταλία πήρε κεφάλι τόσο γρήγορα και για δεύτερο σερί σαββατοκύριακο τερμάτισε πρώτη. Στην εκπομπή της εκτός από... τρελή χαρά, υπάρχει οικογενειακό κλίμα, η παρουσιάστρια έχει δέσει με τους συνεργάτες της και όλοι μαζί αποτελούν μία καλή παρέα. Είναι και ο Μίκυ της Ναταλίας, που κλέβει την παράσταση, αφού δεν έχει αφήσει μαξιλάρι, κάμερα, πόδι καλεσμένου και τραπεζάκι, που να μην κάνει... σεξ μαζί του.

Στης Αλιμπέρτη, πάλι, ακόμη ψάχνονται και προσπαθούν να δέσουν ως ομάδα. Ο Γιώργος Λιανός προσπαθεί να αστειευτεί, αλλά κάθε φορά που το κάνει ρίχνει αγχωμένος μία ματιά στην παρουσιάστρια, αν έπραξε σωστά. Το βλέπεις, εσύ ο τηλεθεατής και αισθάνεσαι περίεργα. Ενώ, στης Ναταλίας δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο καθένας λέει ο, τι θέλει, παίρνει το λόγο και άγχος κανένα. Οπότε δεν αγχωνόμαστε κι εμείς οι τηλεθεατές, όπως καταλαβαίνεις.