Η ελληνική σόουμπιζ πήγε Μαντόνα!

29.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Μαντόνα ήρθε για πρώτη φορά να κάνει συναυλία στην Αθήνα και από το ΓΕ- ΓΟ- ΝΟΣ αυτό δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι δικοί μας celebrities, οι οποίοι σαν άλλα μικρά παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Μαντόνα ήρθε για πρώτη φορά να κάνει συναυλία στην Αθήνα και από το ΓΕ- ΓΟ- ΝΟΣ αυτό δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι δικοί μας celebrities, οι οποίοι σαν άλλα μικρά παιδιά (αλλά με VIP εισιτήριο) έπιασαν θέση για να δουν από κοντά την «Βασίλισσα της Ποπ». Θα την πω τη μελαγχολία μου. Έβλεπα στην τηλεόραση τους δικούς μας «stars» να κάνουν δηλώσεις, σκεφτόμουν την Μαντόνα και πόσο λαμπερή ήταν και με έπνιγε ένας κόμπος στο λαιμό.... ναααα με το συμπάθιο! Τελικά, τα πολυτελή τζιπ δεν κάνουν τον... star! Αλλά δεν συνεχίζω, διότι θα γίνω σαν τον Βαγγέλη Γκούμα. Μπρρρρ.

Στην Μαντόνα, λοιπόν, ήταν η Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη Νικολαϊδη, τον οποίο το μάτι μου δεν τον πήρε (ούτε η τηλεοπτική κάμερα) αλλά λένε ότι ο Πρόεδρος ευχαριστήθηκε τα μάλα τη συναυλία, αφού άφησε τη vip θέση και πήγε στην αρένα. Εκεί, ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μαρακάκη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Έλλη Κοκκίνου με τη μαμά της, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μάρα Ζαχαρεά με τα παιδιά της και άλλοι πολλοί.

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, ένιωσα μία έκπληξη όταν είδα την Τατιάνα Στεφανίδου με το Νίκο Ευαγγελάτο, οι οποίοι είναι μεγάλοι φαν της Μαντόνα και δεν τους το είχα και πολύ. Αλλά εκεί που μπορώ να πω ότι τα είδα όλα ήταν όταν είδα το Νότη Σφακιανάκη! «Μία είναι η Μαντόνα» είπε ο Notis κι έδειχνε ψηλά με το δάχτυλό του. Έκανα να κοιτάξω προς τον ουρανό και να κάνω το σταυρό μου, επειδή νόμιζα ότι εννούσε την... Παναγία, αλλά αμέσως εξήγησε ότι εννοεί την αοιδό. Οπότε και ο Σαφακιανάκης... φαν της Μαντόνα.

Ωστόσο, υπήρχαν και celebrities που δεν κάθισαν στους VIP και μάλλον θα μετάνιωσαν που βρήκαν θέση στις «απλές» κερκίδες με το... αλαλάζον πλήθος, που έσπρωχνε και χόρευε λες και βρισκόταν σε... συναυλία της Μαντόνα. Έτσι το έπαθε καλή ώρα η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία βρέθηκε στις κερκίδες με μία φίλη της και τι το ήθελε που ήρθε η ηθοποιός και φούντωσε. Μία κάποιες κοπέλες ντυμένες Μαντόνα να της ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί (καλά κι αυτές, έχεις μπροστά σου κοτζάμ Μαντόνα και βγάζεις φωτογραφία με την Καρύδη;). Μία κάποιοι να μπαίνουν μπροστά της και να μην την αφήνουν να δει. Μία κάποιοι άλλοι να σπρώχνουν, ήρθε η γυναίκα και φόρτωσε. Άδικο είχε; Πάντως, η Ηρώ με τις φίλες της που βρέθηκε στις ίδιες κερκίδες, μια χαρά ευχαριστήθηκε τη συναυλία.