Για πρώτη φορά, αντηλιακή προστασία και κατά των λεκέδων από το NIVEA Sun

19.05.2017
Μία νέα, παγκόσμια καινοτομία παρουσιάζει το NIVEA Sun, βάζοντας τέλος στους κίτρινους λεκέδες από αντηλιακό στα ρούχα.

Πόσες φορές έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσετε ότι το αγαπημένο σας ρούχο παραλίας έχει καταστραφεί από λεκέδες που αφήνει το αντηλιακό; Πόσες φορές έχετε αναζητήσει έξυπνους τρόπους πλύσης για να αντιμετωπίσετε τα αντιαισθητικά αυτά σημάδια; Ήρθε η στιγμή να «σώσετε τα καλοκαιρινά» σας και να αφεθείτε με προστασία στο ζεστό χάδι του ήλιου.

Nέα παγκόσμια καινοτομία από το NIVEA Sun

Μετά από 6 χρόνια ερευνών και 9 πατέντες, η NIVEA φέρνει μία πραγματική επανάσταση στην αγορά αντηλιακών. Η παγκόσμια καινοτομία στη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture αφορά τη νέα ανανεωμένη σύνθεση που βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα, μετά την πλύση. Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αντηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία. Η μοναδική φροντίδα που προσφέρει η NIVEA, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο. Χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία να μην εφαρμόζετε συστηματικά αντηλιακό, ακόμα και εκτός παραλίας, για να μην λερώσει κάποιο αγαπημένο σας ρούχο, μαγιό ή πετσέτα. Φέτος το καλοκαίρι, «Σώσε Τα Καλοκαιρινά» σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει.

Ανανέωση σειράς NIVEA Sun Protect & Moisture

Η καινοτομία της προστασίας κατά των λεκέδων εισάγεται στη Νο.1 σειρά αντηλιακής προστασίας στην ελληνική αγορά, NIVEA Sun Protect & Moisture. Η σειρά, που ανανεώθηκε το 2016 με βελτιωμένη σύνθεση για 24ωρη ενυδάτωση κάτω από τον ήλιο, ήδη αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηρότητα της επιδερμίδας εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV), της ζέστης αλλά και της επαφής με το θαλασσινό νερό. Παράλληλα, τα αποτελεσματικά φίλτρα προστασίας UVA/UVB, που προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας προστασία από τον ήλιο, έχουν ενισχυθεί με ενυδατικά συστατικά, όπως η Πανθενόλη και η Γλυκερίνη.

Προστασία για όλη την οικογένεια

Η σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture παρέχει προστασία και κατά των λεκέδων για όλη την οικογένεια, διαθέτοντας προϊόντα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά σε μεγάλο εύρος SPF, (20 έως και 50+) αλλά και τύπο συσκευασίας (λοσιόν, spray και trigger spray) ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και προτίμηση. Αυτό το καλοκαίρι, απολαύστε ξέγνοιαστα τον ήλιο με αξεπέραστη αντηλιακή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση NIVEA, σε νέα σύνθεση που μας βοηθά στην εύκολη απομάκρυνση των λεκέδων αντηλιακού, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις την αγαπημένη μας αντηλιακή προστασία χειμώνα καλοκαίρι, όπου και αν είμαστε, ότι και αν φοράμε. Αυτό το καλοκαίρι, #SwseTaKalokairina