Απόλυτα σέξι βλεφαρίδες που θα τον καθηλώσουν!

26.11.2010
Αυτή τη σεζόν ένας είναι ο βασικότερος κανόνας στο μακιγιάζ σου: εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Οι βλεφαρίδες σου είναι πυκνές, έχουν όγκο και έξτρα μήκος και βέβαια πετυχαίνουν να προσελκύσουν το βλέμμα του άντρα των ονείρων σου και να το μαγνητίσουν.

Αυτή τη σεζόν ένας είναι ο βασικότερος κανόνας στο μακιγιάζ σου: εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Οι βλεφαρίδες σου είναι πυκνές, έχουν όγκο και έξτρα μήκος και βέβαια πετυχαίνουν να προσελκύσουν το βλέμμα του άντρα των ονείρων σου και να το μαγνητίσουν. Διάβασε παρακάτω πώς θα αποκτήσεις τις πιο εντυπωσιακά σέξι βλεφαρίδες και θα καθηλώσεις τα βλέμματα!

Μίλα μου για μήκος: μπορεί να μη γεννήθηκες με βλεφαρίδες-κάγκελο μακριές και πυκνές όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να τις αποκτήσεις κιόλας! Το μήκος τραβάει στο βλέμμα σου όλη την προσοχή.

Η μάσκαρα: είναι με το μέρος σου. Ακόμη και να είσαι φαν του φυσικού λουκ, θα δεις ότι η μάσκαρα είναι ίσως το πιο απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ που προσθέτει στο βλέμμα σου την "ένταση" που θέλεις. Συνήθως δύο στρώσεις είναι αρκετές (ανάλογα πάντα με τη μάσκαρα) για να αναδείξεις το βλέμμα σου Προτίμησε μια μάσκαρα που υπόσχεται να σου χαρίσει και όγκο και έξτρα μήκος ενώ το χρώμα όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι το διαχρονικό μαύρο αλλά και το ανοιχτό καφέ για τις πρωινές ώρες που μεταμορφώνει το βλέμμα σου κάνοντας το πιο σέξι από ποτέ!

Σαν ψέμα, ψεύτικες βλεφαρίδες: φέτος το λουκ επιβάλει το μακιγιάζ των ματιών σου νε έχει τονισμένες βλεφαρίδες πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεσαι μπροστά στο δίλημμα: πολλές στρώσεις μάσκαρα ή απλά ψεύτικες βλεφαρίδες; Αν επιλέξεις το δεύτερο έχει κατά νου ότι ο τρόπους που θα τις τοποθετήσεις είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της επιχείρησης "βλεφαρίδες". Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου:

Θα χρειαστείς: ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες (μαύρες για τη μέρα και σκούρο καφέ για το πρωί) και ειδική κόλα.

Τοποθέτηση: αφού ακολουθήσεις πιστά την διαδικασία ντεμακιγιάζ των ματιών σου, κράτησε τις βλεφαρίδες σο χέρι σου και άπλωσε μια πολύ λεπτή στρώση από την κόλα( που θα βρεις στο κουτάκι με τις βλεφαρίδες) και άφησε το για ένα περίπου λεπτό. Κοιτάξου στον καθρέφτη να δεις αν απλώθηκε σωστά και κατά μήκος του βλεφάρου. Άπλωσε τις ψεύτικες πάνω ακριβώς εκεί που άπλωσες την ειδική κόλα όσο πιο κοντά μπορείς στη γραμμή του βλεφάρου σου. Αν δυσκολεύεσαι το τσιμπιδάκι ίσως είναι ιδανικό για να σε βοηθήσει να τις απλώσεις καλά.

Τιπ: τσέκαρε το μήκος. Δε θέλεις να φαίνεται υπερβολικά το ότι δεν πρόκειται για τις δικές σου βλεφαρίδες, αλλά για κάποιας?άλλης. Φρόντισε οι βλεφαρίδες σου να ακολουθούν τη γραμμή του βλεφάρου σου για αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.

Έξτρα τιπ: για πιο φυσικό αποτέλεσμα μην απλώσεις και μάσκαρα στα βλέφαρα, αφού το αποτέλεσμα μετά την τοποθέτηση θα είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό.

Αφού λοιπόν τα κάνεις όλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι το βλέμμα σου θα είναι πιο σέξι από ποτέ, και φυσικά κάνεις δε μπορεί να αντισταθεί στο απόλυτα εντυπωσιακό βλέμμα σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη