10 ιδέες για καλοκαιρινό μακιγιάζ για να σου ανεβάσουν τη διάθεση

31.05.2020
10 ιδέες για καλοκαιρινό μακιγιάζ για να σου ανεβάσουν τη διάθεση
Το μακιγιάζ των ματιών μπορεί να είναι μια απλή ή περίπλοκη υπόθεση, ανάλογα με το πώς θες να είναι το αποτέλεσμα. Είτε βάλεις χρωματιστό eyeliner, είτε δοκιμάσεις μια παλέτα με σκιές, αυτή η στιγμή είναι η ιδανική για να αναδείξεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, ακόμα και εάν φοράς μάσκα προσώπου στις εξόδους σου (το μόνο που θα χαλάσει η μάσκα είναι το κραγιόν σου). Μερικοί από τους αγαπημένους make-up artists του Harpers Bazaar τους οποίους ακολουθεί στο Instagram, παρουσιάζουν ιδέες για μακιγιάζ για να αντλήσεις έμπνευση! Από το μοντέρνο smoky eye, μέχρι τα δροσερά χρώματα που καλύπτουν τα βλέφαρα και τα αστραφτερά περιγράμματα που πλαισιώνουν τις βλεφαρίδες, δοκίμασε αυτά τα εντυπωσιακά look στον εαυτό σου και ετοιμάσου να εκπλαγείς! Διάβασε και αυτό:

Δοκίμασε το χάλκινο

Η Nikki Woolf είναι γνωστή ως η «βασίλισσα της λάμψης» και αυτή η χάλκινη σκιά ματιών που ζεσταίνει το δέρμα είναι απόδειξη αυτού του ψευδώνυμου.

Απαλά smoky eyes

Για απαλό smoky μακιγιάζ, γιατί να μην χρησιμοποιήσεις μια καφέ σκιά ματιών για να οριοθετήσεις τα μάτια σου αντί για το σκληρό μαύρο, σε συνδυασμό με πολλές στρώσεις μάσκαρα, όπως παρουσιάζεται από την make-up artist Hannah Martin.

Παιχνιδιάρικο πράσινο

H make up artist Robin Black και η ομάδα Beauty Is Boring παρέχουν στο Instagram μια ατελείωτη πηγή ιδεών για μακιγιάζ και αυτή η πράσινη σκιά ματιών αποδεικνύει ότι ταιριάζει γάντι σε πιο σκούρους τόνους δέρματος.

Χρωματιστό eyeliner

Μας αρέσει πόσο δημιουργική είναι η make-up artist Harriet Hadfield με το μακιγιάζ των ματιών της. Ακολουθώντας το κανάλι της, θα μάθεις πώς να φορέσεις τα πάντα, από glitter έως φωτεινές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής της χρωματιστής εμφάνισης eyeliner με απόλυτη φινέτσα. Επιπλέον, η στέκα που έχει επιλέξει να φορέσει στα μαλλιά της είναι επίσης ξεχωριστή.

Όμορφη στα ροζ

Μία άλλη πλούσια πηγή έμπνευσης για μακιγιάζ ματιών είναι η make up artist Katie Jane Hughes και αυτή η δίχρωμη ροζ σκιά είναι από τα αγαπημένα μας look. Η ελαφρύτερη απόχρωση (του σολομού) βοηθά στην ανάδειξη και τη λάμψη των ματιών, ενώ το χρώμα του βατόμουρου δίνει ξεχωριστό τόνο.

Graphic liner

Πήγαινε κατευθείαν στη σελίδα του Instagram της Brittany Sullivan αν ψάχνεις για έμπνευση με φτερά eyeliner, καθώς το feed της είναι γεμάτo με τέλεια γατίσια μάτια.

Ασημί μεταλιζέ

Η make-up artist, influencer και ιδρύτρια της Persona Cosmetics χρησιμοποίησε εδώ τη δική της ασημένια σκιά ματιών, η οποία δείχνει ότι η μεταλλική απόχρωση πραγματικά μπορεί να φορεθεί μια χαρά.

Παστέλ τόνοι

Το χρώμα που παρεμποδίζει τη σκιά ματιών σoυ μπορεί συχνά να είναι λίγο τρομακτικό, ειδικά αν υποθέσουμε ότι οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις πρέπει να είναι φωτεινές, αλλά δες πόσο όμορφη είναι αυτή η εμφάνιση της Sam Chapman, η οποία χρησιμοποιεί παστέλ τόνους του μπλε και του μοβ.

Pink flush

Αυτή η λεπτή μονοχρωματική ροζ εμφάνιση της Cher Webb είναι τόσο κολακευτική και απαιτεί μόνο μία σκιά ματιών και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Ένα πολύ απλό μακιγιάζ για τα μάτια σου αλλά τόσο όμορφο.

Χρώμα που σβήνει

Η Lisa Potter-Dixon λατρεύει να πειραματίζεται με πολύχρωμες σκιές ματιών στο Instagram της και αυτή η παιχνιδιάρικη πράσινη σκιά τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή μας για τo απαλό σβήσιμο της.