Το κόλπο της βασίλισσας Letizia για ξεκούραστο βλέμμα

27.02.2020
Το κόλπο της βασίλισσας Letizia για ξεκούραστο βλέμμα
Η τεχνική μακιγιάζ που ακολουθεί εδώ και χρόνια για να κάνει τα μάτια της να φαίνονται μεγαλύτερα

Η μόνη γαλαζοαίματη που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την Kate Middleton και την Meghan Markle στο στιλ είναι η βασίλισσα Letizia. Η φινέτσα της όμως δεν έγκειται μόνο στην ικανότητά της να βρίσκει κομψά fashion items, αλλά και στις beauty επιλογές της.

Δες και αυτό: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το brow lamination

Το περιποιημένα, λαμπερά μαλλιά της, τα οποία διατηρεί ίσια εδώ και χρόνια, καθώς και τα υπέρκομψα makeup looks σε neutral αποχρώσεις που επιλέγει, την κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας με τις πιο όμορφες γαλαζοαίματες. Τα πολυτελή καλλυντικά και οι επιφανείς makeup artists, με τους οποίους συνεργάζεται, δεν είναι ο μόνος λόγος που η βασίλισσα της Ισπανίας καταφέρνει να δείχνει πάντα φρέσκια και εντυπωσιακή. Η Letizia κρύβει ένα μεγάλο άσσο στο μανίκι της: Ένα makeup trick, το οποίο χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια για να κάνει τα μάτια της να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα της πιο ξεκούραστο.

Αυτό το είδες; Εσύ ξέρεις ποια απόχρωση κραγιόν κάνει τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα;

Εάν παρατηρήσει κανείς πολύ προσεκτικά τις κοντινές της φωτογραφίες, μπορεί να εντοπίσει το ιδιοφυές κόλπο της. Για να τονίσει το σχήμα των ματιών της και να τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και εντυπωσιακά, χρησιμοποιώντας ένα μαύρο ή καφέ μολύβι, προεκτείνει ελαφρά τη φυσική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων της, σβήνοντας το μολύβι προς τα έξω με ένα μικρό πινέλο. Το μυστικό είναι ότι δεν την ενώνει με τη γραμμή που έχει κάνει κοντά στις πάνω βλεφαρίδες. Έτσι αντί να δημιουργεί ένα retro cat eye, κάνει τα μάτια της να δείχνουν πιο μεγάλα και το βλέμμα της πιο ξεκούραστο.

Διάβασε επίσης: Πώς να κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο σμιλευμένο