Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το brow lamination

16.02.2020
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το brow lamination
Η δημοφιλής τάση που έχει κατακτήσει το χώρο της ομορφιάς

Τα τελευταία χρόνια, τα φρύδια κατάφεραν να γίνουν μια από τις μεγαλύτερες εμμονές στο χώρο της ομορφιάς.

Η νέα τεχνική που υπόσχεται τέλεια φρύδια ακούει στο όνομα Brow Lamination και αναμένεται πολύ σύντομα να αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες.

Δες και αυτό: Βαρέθηκες το γαλλικό μανικιούρ; Αυτή είναι η νέα εκδοχή του

Τι είναι το Brow Lamination ;
Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία η οποία έχει θεαματικά αποτελέσματα. Το πρώτο βήμα είναι η ανόρθωση κάθε τρίχας. Στη συνέχεια ακολουθεί το "καθάρισμα" και ο σχηματισμός των φρυδιών, ενώ το τελικό βήμα είναι ο χρωματισμός τους με μία βαφή μακράς διαρκείας για σταθεροποίηση και δημιουργία της ψευδαίσθησης πιο πλούσιων φρυδιών.

Πλεονεκτήματα
Ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη τεχνική έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό είναι το γεγονός ότι εκτός από το ότι χαρίζει πιο "γεμάτο" αποτέλεσμα στα φρύδια, τα θρέφει παράλληλα. Πιο συγκεκριμένα, η βαφή που περνιέται στο τελικό στάδιο περιέχει κερατίνη, η οποία θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή. Σε σύγκριση με το τατουάζ φρυδιών, το Brow Lamination δίνει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χαράσσεται η επιδερμίδα και να εισχωρεί σε αυτή κάποια χρωστική.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τεχνική δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη φροντίδα μετά την ολοκλήρωσή της ώστε να διατηρηθούν τα αποτελέσματα.

Διάρκεια
Η όλη διαδικασία διαρκεί για περίπου μία ώρα, ενώ τα αποτέλεσμα μπορούν να κρατήσουν για μέχρι και 6 εβδομάδες.

Κόστος
Το κόστος της συγκεκριμένης τεχνικής κυμαίνεται στα 35-50€ περίπου, αλλά εξαρτάται από την εκάστοτε αισθητικό.

Διάβασε επίσης: 5 χτενίσματα για να κάνεις τα ίσια μαλλιά σου να ξεχωρίζουν