Λαμπερό πρόσωπο: έτσι θα υιοθετήσεις την απόλυτη τάση μακιγιάζ της σεζόν

13.01.2017
Μια από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε για τον Χειμώνα του 2017 δεν είναι άλλη από το λαμπερό πρόσωπο που

Λίγα λόγια για την τάση:

Το πρόσωπό μας τη νεά σεζόν είναι πολλά πράγματα αλλά το πιο σημαντικό είναι πως διαθέτει μαι εκθαμβωτική λάμψη. Στις χειμερινές πασαρέλες των διάσημων οίκων είδαμε τα εντυπωσιακά wet λουκ να δένουν τέλεια με το λαμπερό πρόσωπο που ακτινοβολεί λάμψη και έχει μια λάμψη υγείας που δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Τόνερ με λέμψη ή Highlighters ή λάμπερές βάσεις για την επιδερμίδα σου είναι τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ. Το λαμπερό πρόσωπο κυριάρχησε στα σόου των οίκων Marni όπου το είδαμε να συνδυάζεται τέλεια με το gothic λουκ αλλά και στονBalmain και τον Valentino.

Πώς θα την υιοθετήσεις:

Φυσικά:

Εννοείται πως η λαμπερή επιδερμίδα είναι μια τάση που θα ταιριάξεις τέλεια με φυσικό μακιγιάζ όπως αυτό που είδαμε στα χειμερινά σόου του οίκου Balmain (photo1). Λίγη ανοιχτόχρωμη σκιά στα βλέφαρα είναι αρκετή για να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά και σε συνδυάσμο με την λαμπερή επιδερμίδα σου δημιουργείς ένα φυσικό και εντυπωσιακό λουκ

Mε γκόθικ χείλη:

Το καθαρό πρόσωπο μεταμορφώνει το πρόσωπο σου και στον οίκο Marni είδαμε μια "καθαρή" επιδερμίδα να ταιριάζει υπέροχα με τα έντονα και σκούρα χείλη. Το υπόλοιπο μακιγιάζ κινείται σε διακριτικούς τόνους και φυσικά το βλέμμα τραβούν τα έντονα χείλη.