Σέξι μπούστο με το κατάλληλο βάψιμο

13.06.2012
Θέλεις μπούστο που βγάζει μάτι, πιο σέξι από ποτέ; Δεν είσαι η μόνη! Ο ευσεβής πόθος κάθε γυναίκας είναι να αποκτήσει το στήθος των ονείρων της: στητό,

Θέλεις μπούστο που βγάζει μάτι, πιο σέξι από ποτέ; Δεν είσαι η μόνη! Ο ευσεβής πόθος κάθε γυναίκας είναι να αποκτήσει το στήθος των ονείρων της: στητό, ζουμερό και απόλυτα φυσικό! Το μακιγιάζ σου δίνει τη δυνατότητα με τα κατάλληλα τρικ να αναδείξεις το μπούστο σου και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στη σέξι στήθος σου!

Γενικά: αν θέλεις να δώσεις έξτρα προσοχή στο στήθος σου τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο μακιγιάζ σου και να ξεχάσεις τις πλαστικές. Το κατάλληλο μπρόνζερ σε συνδυασμό με μια ανοιχτόχρωμη σκιά, είναι ικανό να μεταμορφώσει το ντεκολτέ σου και να σου αλλάξει τη διάθεση!

Το σουτιέν, το μαγιό και τα άλλα: το σουτιέν σου μέσα από το ρούχα και το μαγιό στην παραλία (με λίγη ενίσχυση) κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους: κρατάνε και αναδεικνύουν το στήθος σου σε …ψηλά επίπεδα! Το θέμα είναι σίγουρα εδώ να βρεις το κατάλληλο νούμερο αλλά και τον κατάλληλο τύπο σουτιέν όμως και το μακιγιάζ σου είναι ικανό να κάνει θαύματα για το ντεκολτέ σου! Το πρώτο που έχεις να κάνεις , όταν αρχίσεις τη διαδικασία, είναι να προστατεύσεις το ρούχο σου βάζοντας λίγο χαρτί γύρω από την περιοχή του στήθους έτσι ώστε να μην λερώσεις με μπρόνζερ τα πάντα γύρω σου!

Το κατάλληλο μπρόνζερ: το κατάλληλο μπρόνζερ που είναι ικανό να σου ανεβάσει δυο– τρία νούμερα σουτιέν είναι αυτό που είναι μια απόχρωση πιο σκούρα από την κανονική της επιδερμίδας σου. Το επίπεδο του μαυρίσματος σου παίζει εδώ τεράστιο ρόλο. Αν έχεις ήδη αποκτήσει μαυρισματάκι φρόντισε το μπρόνζερ που θα διαλέξεις να είναι πολύ πιο σκούρο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να βγει σωστό. Αν είσαι στο δίλημμα πούδρα ή κρέμα, τότε να είσαι σίγουρη ότι η κρέμα θα κάτσει στο δέρμα πολύ περισσότερο και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει ενώ η πούδρα λόγω της απαλής της υφής δεν αποκλείεται να "σβήσει" πιο γρήγορα. Αν είσαι μελαχρινή επίλεξε την κρέμα που θα "σταθεί" στο δέρμα σου ενώ αν είσαι ανοιχτόχρωμη τότε και η πούδρα είναι δυνατόν να δώσει έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Βήμα πρώτο: άπλωσε τη σκούρα απόχρωση του μπρόνζερ στην περιοχή στη μέση περίπου του στήθους και ανάμεσα στο στήθος σου. Άπλωσε καλά το μπρόνζερ, αρχίζοντας από εκεί προς τα δεξιά και τ'αριστερά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και σαν φυσικό και προσπάθησε να ακολουθήσεις τη φυσική κούρμπα του στήθους έτσι ώστε να "δέσει" αρμονικά με το υπόλοιπο. Το μυστικό βρίσκεται στο να απλώσεις καλά με το πινέλο σου ή το σφουγγαράκι.

Βήμα δεύτερο: με ένα χρώμα τουλάχιστον 1 με 2 τόνους πιο ανοιχτό ή μια ανοιχτόχρωμη σκιά -σε λευκή ή χρυσή απόχρωση- και άπλωσε την στο επάνω μισό του στήθους σου. Πρόσεξε μην το παρακάνεις αλλά και μην χρησιμοποιήσεις πούδρες ή σκιές που είναι πολύ ιριδίζουσες. Ανακάτεψε καλά με το σφουγγαράκι σου (αν χρησιμοποιήσεις αντί για πινέλο) έτσι ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα φυσικό.

Τιπ: εδώ πρέπει να κοιτάξεις στον καθρέφτη πώς δείχνει ως τώρα το αποτέλεσμα. Αν δεις ότι υπάρχουν διαφορές άπλωσε λίγο πιο σκούρο μπρόνζερ στο κέντρο έτσι ώστε αν δώσεις βάθος στο χρώμα.

Μην ξεχάσεις: να απλώσεις καλά με το σφουγγαράκι σου τα χρώματα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται!

Με δύο απλά βήματα λοιπόν καταφέρνεις να δημιουργήσεις την αντίθεση που θέλεις και να αναδείξεις τέλεια το μπούστο σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη