Επιστρέφει δριμύτερη η Μαρία

03.10.2008
Δύο χρόνια έχει να παίξει στην τηλεόραση η Μαρία Καβογιάννη και πολύ μας έλειψε. Μετά από την εμφάνισή της στις «Μάγισσες της Σμύρνης», όπου απέσπασε, όπως πάντα, διθυραμβικά σχόλια, αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο από τη μικρή οθόνη.

Δύο χρόνια έχει να παίξει στην τηλεόραση η Μαρία Καβογιάννη και πολύ μας έλειψε. Μετά από την εμφάνισή της στις «Μάγισσες της Σμύρνης», όπου απέσπασε, όπως πάντα, διθυραμβικά σχόλια, αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο από τη μικρή οθόνη. Έτσι, ήταν κάτι σαν «αγνοούμενη» από την τηλεόραση, παρόλο που την πολιορκούσαν με διάφορα σενάρια. Και «αγνοούμενη» θα παραμείνει. Και εξηγούμαι... Αυτός θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τίτλος της δραματικής σειράς που ετοιμάζει το Mega για να προβληθεί το δεύτερο μισό της σεζόν, με την οποία η ηθοποιός επιστρέφει δριμύτερη στην τηλεόραση.

Η «Αγνοούμενη» θα είναι η κόρη της, που θα εξαφανιστεί από μια επαρχιακή πόλη αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία (σ.σ.: η υπόθεση μου θυμίζει τη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου» που είχε προβληθεί στον Alpha, αλλά θα δούμε). Συμπρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.