Η άλλη πλευρά της καθημερινότητας

23.09.2008
Μετά την επιτυχία της «Ελληνοφρένειας» ένα ακόμη σατιρικό concept ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΣΚΑΪ, το οποίο θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.45, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μετά την επιτυχία της «Ελληνοφρένειας» ένα ακόμη σατιρικό concept ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΣΚΑΪ, το οποίο θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.45, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο τίτλος της εκπομπής είναι «Κρα» και η πρεμιέρα θα γίνει την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.

Το concept της σειράς βασίζεται σε μια ιδέα της οικογένειας Σοφιανού, που έχει μεγάλη εμπειρία αλλά και παράδοση στην κατασκευή μαριονετών και εκπομπών με κούκλες. Πρωταγωνιστές είναι δύο κοράκια, ο Βλαδίμηρος και ο Αιμίλιος, και ένας λύκος, ο Βαγγέλης, που... κράζουν καταστάσεις, εξελίξεις, ειδήσεις και πρόσωπα της καθημερινότητας.

«Διωγμένα» από τις πυρκαγιές, τα δύο άμοιρα κοράκια καταφεύγουν στην Αθήνα, στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας στην Κυψέλη, όπου αργότερα καταφθάνει και ο λύκος. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας, στο «ΒΑR delo» και στην εφαπτόμενη «Κουτουκερία», συχνάζουν, πάντα incognito, οι «κούκλοι» της πολιτικής, των ΜΜΕ, οι κουκλο-celebrities, επιχειρηματίες, αθλητές, καλλιτέχνες, αλλά και «μαϊντανοί» και «γλάστρες». Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο υπόγειο, στο ρετιρέ η ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας, η κ. Ορτάνς, δηλώνει μέντιουμ και μπλέκει σε περιπέτειες. Τις φωνές τους στις μαριονέτες θα χαρίσουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Τάσος Κωστής, ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και πολλοί άλλοι.