Οι Πανθέοι: Οι τύψεις «τρώνε» τη Μάρμω ενώ ο Κίτσος «λιώνει» και ο Μιχάλης Σαράντης τα «σπάει»

18.10.2023
Οι Πανθέοι: Οι τύψεις «τρώνε» τη Μάρμω ενώ ο Κίτσος «λιώνει» και ο Μιχάλης Σαράντης τα «σπάει»
«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» που λέει και ο Σάκης Ρουβάς! Η Μάρμω έπεσε στην αγκαλιά του Κίτσου, τον έπεισε να μη φύγει, πέρασαν μια «καυτή» νύχτα και μετά... ξύπνησαν!

Πέρα από τις δυνάμεις του αυτά που νιώθουν και (όπως και η Θεοφανώ με τον Μάρκο στη Μάγισα του ΑΝΤ1) η Μάρμω και ο Κίτσος έγιναν ένα. Μια σκηνή γεμάτη ένταση και πάθος, την οποία, όμως, διαδέχτηκε μια άλλη, γεμάτη τύψεις και συνηδειτοποίηση.

Η Μάρμω ήταν εκείνη που «επέστρεψε» πρώτη στην πραγματικότητα έχοντας, φυσικά, τον Ανδρέα στο μυαλό της. Ο Κίτσος της ζητά να μη χάσει το πραγματικό νόημα αλλά εκείνη δείνει να έχει ήδη «φύγει».

{https://www.youtube.com/watch?v=MDBYfrQmTY8&ab_channel=SKAI.gr}

Ο Κίτσος, πάντως, είναι συγκλονισμένος γι’ αυτό που έζησε με την αγαπημένη του και η ερμηνεία του Μιχάλη Σαράντη αποθεώνεται ακόμη μία φορά από τους φανς που δεν τσιγκουνεύονται στο... χειροκρότημα.

{https://twitter.com/Kat83362/status/1714366248966873218}

Την ίδια ώρα, η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) πηγαίνει πάλι στο Γραμματικό να συναντήσει τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) με τον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) να αδιαφορεί και το μυαλό του να είναι κολλημένο στη δεύτερη διαθήκη που θα ανατρέψει τη μεγάλη του βεβαιότητα.

Εντωμεταξύ, η Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) συνεχίζει να τον πολιορκεί και η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) ζει τους δικούς της εφιάλτες. Κι όλα αυτά, ενώ ο Φάνης (Θ. Κουρλαμπάς) υπόσχεται να συμπαρασταθεί επιτέλους στον Στάθη (Σ. Σταμούλης), όμως η Μαριάννα (Κ. Κεφαλλούδη) είναι αποφασισμένη να ταράξει συθέμελα τη ζωή του.

{https://www.youtube.com/watch?v=37-bMEd_sfQ&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2023 - 16:56