Η Φαίη Μαυραγάνη έρχεται επίσημα στον ΑΝΤ1 και επαναφέρει τον τίτλο της εκπομπής που παρουσίαζε με τον σύζυγο της

01.08.2022
Η Φαίη Μαυραγάνη έρχεται επίσημα στον ΑΝΤ1 και επαναφέρει τον τίτλο της εκπομπής που παρουσίαζε με τον σύζυγο της
Συνεχίζεται ο μεταγραφικός πυρετός και στον ΑΝΤ1 διαμορφώνεται το τηλεοπτικό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Η Φαίη Μαυραγάνη ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ξανά μετά από 11 χρόνια. Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές την Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Η δημοσιογράφος επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε και θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία την καλωσορίζει. Μάλιστα αποκαλύφθηκε και ο τίτλος της εκπομπής της ο οποίος είναι «Στούντιο με θέα» - εκπομπή που παρουσίαζε με τον Νίκο Μάνεση πριν από 12 χρόνια στο ίδιο κανάλι.

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη.

Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα.

Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».