Έρχονται τα «Ασημένια φεγγάρια»

23.12.2010
Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα είναι τα δυνατά συστατικά της νέας τουρκικής σειράς που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει, από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και καθημερινά στις 17:00.

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα είναι τα δυνατά συστατικά της νέας τουρκικής σειράς που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει, από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και καθημερινά στις 17:00.

Τα «Ασημένια φεγγάρια» είναι μια μεγάλη ιστορία αγάπης και συγχρόνως μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, λίγο διαφορετική από αυτήν που γνωρίζουμε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο!

Η ζωή της επαρχιώτισσας Γκιουμούς αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από το θείο της. Ο Μεχμέτ Σάντογλου, γόνος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του! Η Γκιουμούς, που ήταν ερωτευμένη με τον Μεχμέτ από μικρό κοριτσάκι, βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μεχμέτ, όμως, προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το θλιβερό παρελθόν του? Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του κι εκείνος βίωσε την απώλειά της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ αυτή τη σχέση. Ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του. Γι’ αυτό ο Μεχμέτ δέχεται την απόφαση του παππού του να παντρευτεί την Γκιουμούς, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του γάμου, ο Μεχμέτ αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Ο πατέρας του αναστατώνεται και πεθαίνει από καρδιακή προσβολή κι έτσι ο Μεχμέτ αναγκάζεται να επιστρέψει, για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του. Όσο για την Γκιουμούς, μετά το γάμο της βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης.