Επιτέλους λίγη χαρά για την Τζένιφερ Χάντσον!

02.06.2009
Εννέα μήνες μετά την άγρια δολοφονία της μητέρας, του αδερφού και του 7χρονου ανιψιού της, η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εννέα μήνες μετά την άγρια δολοφονία της μητέρας, του αδερφού και του 7χρονου ανιψιού της, η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η 27χρονη βραβευμένη με ΄Οσκαρ και Γκράμι τραγουδίστρια, μετά την συγκλονιστική τραγωδία που σημάδευσε την ζωή της, αντιμετωπίζει πλέον με αισιοδοξία το μέλλον και ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό της που θα γεννηθεί σε δύο μήνες.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα, οργάνωσε πάρτι στο Σικάγο για να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός, σύμφωνα με το έθιμο του "baby shower" που συνηθίζεται στην Αμερική σ' αυτές τις περιπτώσεις.

"Καλεσμένοι ήταν φίλοι και συγγενείς που μαζεύτηκαν για να ευχηθούν και να προσφέρουν δώρα για το μωρό. Ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από τον άδικο χαμό των αγαπημένων της προσώπων, γι΄αυτό και κρατήσαμε χαμηλούς τόνους", είπε η φίλη της Φελίσια Φίλντς (Felicia Fields) στην εφημερίδα "Chigago Tribune".

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν τα δώρα ήταν μπλε ή ροζ, σε μια προσπάθεια να "ψαρέψει" το φύλο του μωρού, εκείνη δεν έπεσε στην παγίδα και του απάντησε διπλωματικά: "Δεν ξέρω... Τα περισσότερα ήταν κίτρινα".

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Χάντσον είχαν φουντώσει εδώ και πολύ καιρό και πρόσφατα η εκπρόσωπος της τις είχε διαψεύσει, αλλά η τοπική εφημερίδα ισχυρίζεται με πεποίθηση ότι τραγουδίστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Τζένιφερ είναι αρραβωνιασμένη με τον δικηγόρο, Ντέιβιντ Οτούνγκα (David Otunga), αλλά ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η 57χρονη μητέρα της Τζένιφερ, Ντάρνελ Χάντσον ( Darnell Hudson) και ο 27χρονος αδερφός της, Τζέισον Χάντσον (Jason Hudson) βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς, μέσα στο πατρικό σπίτι της οικογένειας στο Σικάγο.

Το διάτρητο από σφαίρες κορμάκι του 7χρονου ανιψιού της, ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο τρεις μέρες αργότερα. Για τα εγκλήματα κατηγορήθηκε ο γαμπρός της Τζένιφερ, Γουίλιαμ Μπαλφούρ( William Balfour), που βρίσκονταν σε διάσταση με την αδελφή της.

H Τζένιφερ Χάντσον έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι παιχνίδι, "American Idol" το 2004. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έκανε με την ταινία "Dreamgirls", η οποία της χάρισε για την ερμηνεία της βραβείο Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου.