Η αποκάλυψη σχετικά με τον William και το μωρό του Harry και της Meghan έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

29.03.2019
Η αποκάλυψη σχετικά με τον William και το μωρό του Harry και της Meghan έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον
O πρίγκιπας William σε μερικές εβδομάδες θα γίνει υπερήφανος θείος καθώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί. Αλλά θα μπορούσε ο Δούκας του Cambridge να απουσιάζει, όταν γεννηθεί το μωρό;

Το παλάτι του Kensington μόλις ανακοίνωσε ότι ο William θα επισκεφθεί τη Νέα Ζηλανδία στα τέλη Απριλίου, κατόπιν αιτήματος της πρωθυπουργού Jacinda Ardern, για να τιμήσει τα θύματα του πρόσφατου μακελειού του Christchurch. Η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού του, το οποίο θα πραγματοποιήσει εκ μέρους της Βασίλισσας, δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή.

To μωρό της Meghan και του Harry αναμένεται επίσης να γεννηθεί στα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μέλλουσα μαμά σε φαν της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Birkenhead της Αγγλίας, τον περασμένο Ιανουάριο. Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία γέννησης του μωρού των Sussex, αλλά δεν αποκλείεται το ταξίδι του William και η άφιξη του baby Sussex να συμπέσουν. Λαμβάνοντας υπόψη τη μυστικότητα των βασιλικών ζευγαριών σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες των γεννήσεων, δυστυχώς δεν θα μάθουμε την ημερομηνία παρά μόνον όταν θα γεννηθεί το μωρό.

Σε περίπτωση που ο William χάσει τη γέννηση της ανιψιάς ή του ανιψιού του, η απουσία του θα είναι κατανοητή λόγω της βαρύτητας του ταξιδιού του στη Νέα Ζηλανδία. Όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι σκοτώθηκαν 50 άνθρωποι σε δύο τζαμιά στο Christchurch, ο William, η Κate, ο Harry και η Meghan καταδίκασαν την επίθεση με κοινή τους δήλωση. «Κανείς δεν θα πρέπει ποτέ να φοβάται να επισκεφτεί έναν ιερό τόπο λατρείας», έγραψαν.

Κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ταξιδιού του, ο πρίγκιπας William θα «συναντηθεί με τους συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης και θα αποδώσει φόρο τιμής στην εξαιρετική συμπόνια και αλληλεγγύη που επέδειξαν οι πολίτες της Νέας Ζηλανδίας τις τελευταίες εβδομάδες», αναφέρει το δελτίο Τύπου του Kensington Palace.

Ο δούκας του Cambridge επισκέφθηκε στο παρελθόν το Christchurch μετά από τους σεισμούς του 2011. Επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία ξανά με τη δούκισσα Kate και τον πρώτο τους γιο, τον πρίγκιπα George, το 2014, ένα ταξίδι που αποτέλεσε επίσης την πρώτη περιοδεία του George στο εξωτερικό.

Διάβασε επίσης: Όλες οι εμφανίσεις της Meghan Markle στο Μαρόκο -και ένα μυστικό! [photos]

Aυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα καθήκοντα του William έρχονται σε σύγκρουση με ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή του Harry. Ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας (FA), έπρεπε να παρευρεθεί στον τελικό του κυπέλλου που έγινε την ίδια μέρα με το βασιλικό γάμο του Ηarry και της Meghan. Τελικά όμως πήγε στον γάμο του αδελφού του αφού ήταν ο κουμπάρος.