Άσε τη σαμπρέλα, φόρτσαρε με τρέλα...

26.05.2010
Ξεκαβάλα Μέγκαν Φοξ! Ο πανέμορφος σίφουνας της PIRELLI, Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι (Rosie Huntington - Whiteley) έρχεται για να πάρει την απαστράπτουσα θέση σου στο πολυαναμενόμενο μπλοκμπάστερ «Transformers 3»!

Ξεκαβάλα Μέγκαν Φοξ! Ο πανέμορφος σίφουνας της PIRELLI που λέγεται Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι (Rosie Huntington - Whiteley) έρχεται για να πάρει την απαστράπτουσα θέση σου στο πολυαναμενόμενο μπλοκμπάστερ «Transformers 3»!

Το 23χρονο μοντέλο της Victoria's Secret δεν έχει καμία εμπειρία στο χώρο της ηθοποιίας, αν εξαιρέσει κανείς ένα βιντεάκι για λογαριασμό της φίρμας εσωρούχων Agent Provocateur, το οποίο γυρίστηκε για την Ημέρα των Ερωτευμένων το 2009.

Ο ρόλος προτάθηκε στη Βρετανίδα καλλονή μετά την παραίτηση της Φοξ την περασμένη εβδομάδα. Φήμες θέλουν τον σκηνοθέτη Μάικλ Μπέι (Michael Bay) να θέλει τη σιλουέτα της Μέγκαν πιο γυμνασμένη και ηλιοκαμένη, για τη συγκεκριμένη ταινία. Ο Μπέι ζήτησε από τη Μέγκαν να γυμναστεί εντατικώς (λένε οι κακές οι γλώσσες) και εκείνη προτίμησε ίσως να χτυπήσει άλλο ένα τατουάζ παρά να δυσκολευτεί για το ρόλο!

Η Ρόζι από την άλλη, δεν έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής, αλλά οι ερωτικές της σχέσεις με γνωστούς ηθοποιούς πιθανώς να της φανούν χρήσιμες στη νέα της καριέρα, η οποία ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα. Πριν την τωρινή της σχέση με τον ηθοποιό Τζέισον Στάθαμ (Jason Statham), είχε δεσμό με τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez).

Η καστανή Βρετανίδα όταν ήταν ακόμα στο σχολείο είχε ψηφιστεί «Το άτομο που είναι πιο πιθανό να γίνει Σουπερμόντελ» και δικαίωσε τους συμμαθητές της. Η Ρόζι στα 23 της χρόνια έχει κυριολεκτικά σαρώσει στο χώρο του μόντελινγκ. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο φωτογραφήσεις στα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά του κόσμου, ενώ το πρόσωπό της έχει συνδεθεί με μεγάλες καμπάνιες της Agent Provocateur, της Pirelli (για το ημερολόγιο της οποίας φωτογραφήθηκε ολόγυμνη), της Victoria’s Secret και του οίκου Burberry. Ο πρώτος δεσμός που την έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ήταν με τον Τάιρον Γουντ (Tyrone Wood), μικρότερο γιό του Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) των Rolling Stone.

Χ.Τ.