Απέβαλε στον έκτο μήνα η Λίλι Άλεν

02.11.2010
Όπως επιβεβαίωσε επίσημα και ο εκπρόσωπός της χθες, η 25χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια υπέστη μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της και έχασε το παιδάκι της.


Όπως επιβεβαίωσε επίσημα και ο εκπρόσωπός της χθες, η 25χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια υπέστη μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της και έχασε το παιδάκι της.

"Με μεγάλη λύπη ενημερώνουμε ότι η Λίλι Άλεν (Lily Allen) και ο Σαμ Κούπερ (Sam Cooper) έχασαν το μωρό τους", έγραφε στη λιτή δήλωσή του ο εκπρόσωπος της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να συνέλθει από το χτύπημα που υπέστη.

"Το ζευγάρι ζητά να γίνει σεβαστή η ανάγκη τους για ηρεμία και προσωπικό χρόνο, όπως επίσης και να μην ενοχληθούν αυτή τη βαθύτατα θλιβερή στιγμή. Περεταίρω σχόλια δεν θα γίνουν", συμπλήρωνε η δήλωση.

Η ποπ τραγουδίστρια διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτή ήταν η δεύτερη αποβολή της αφού είχε ακόμη μια παρόμοια δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τραγουδιστή των "Chemical Brothers", Εντ Σίμονς (Ed Simons), το 2008.

Λίγες μέρες νωρίτερα, μια ισχυρή ίωση ταλαιπωρούσε την Άλεν η οποία μάλιστα για τον λόγο αυτό αναγκάστηκε να ακυρώσει εμφάνισή της σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John).

Ήταν τόσο άσχημη η κατάστασή της που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αφού ένιωθε έντονες κράμπες στην κοιλιά της όλη την Κυριακή.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να σώσουν το μικρό αγοράκι, αφήνοντας τη Λίλι και τον 32χρονο διακοσμητή σύντροφό της απαρηγόρητους.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τη γνωστή τραγουδίστρια στην επιτυχία της "Not Fair", που σημαίνει σε ακριβή μετάφραση "Όχι δίκαιο" και ταιριάζει ιδιαίτερα στην τωρινή της κατάσταση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα