Η Τζέρι Χολ υπερασπίζεται το... εργαλείο του Τζάγκερ

18.10.2010
Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τον όχι και τόσο πολιτισμένο χωρισμό τους, όμως η 54χρονη -πια- ηθοποιός δεν αντέχει να ακούει ανακρίβειες και μάλιστα τέτοιου "ευαίσθητου" περιεχομένου για τον πρώην άντρα της και να μην παίρνει θέση.


Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τον όχι και τόσο πολιτισμένο χωρισμό τους, όμως η 54χρονη -πια- ηθοποιός δεν αντέχει να ακούει ανακρίβειες και μάλιστα τέτοιου "ευαίσθητου" περιεχομένου για τον πρώην άντρα της και να μην παίρνει θέση.

Έτσι, όταν της ζητήθηκε χθες από ραδιοφωνικό σταθμό να σχολιάσει τον ισχυρισμό του κιθαρίστα των θρυλικών "Rolling Stones" περί ανεπάρκειας του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) ως προς το μέγεθος του... ανδρισμού του, η Τζέρι Χολ (Jerry Hall) δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

"Ο Μικ είναι πολύ προικισμένος", δήλωσε η πρώην κυρία Τζάγκερ και εμείς οφείλουμε να δεχτούμε τα λόγια της ως αληθινά. Στο κάτω κάτω, έκανε και τέσσερα παιδιά με τον διάσημο ρόκερ!

"Αν είναι κάποιος που ξέρει, είμαι εγώ", συνέχισε η Χολ. "Ήμουν μαζί του επί 23 χρόνια. Ο Κιθ απλά ζηλεύει", ολοκλήρωσε δίνοντας και τη δική της εκδοχή για τον λόγο της όποιας κόντρας ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η ερώτηση ετέθη στην Τζέρι Χολ από τον Γκράχαμ Νόρτον (Graham Norton) όταν κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του στο BBC Radio 2, διάβασε τα επίμαχα αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards).

Το βιβλίο του 67χρονου κιθαρίστα έχει τίτλο "Ζωή" ("Life") ρίχνει "στάχτη" στη φήμη του 67χρονου Τζάγκερ ως "θρύλου της κρεβατοκάμαρας" αφού μεταφέρει σχετικούς ισχυρισμούς μιας πρώην ερωμένης του Ρίτσαρντς. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του "πολλά βαρύ" Κιθ, η Ανίτα Πάλενμπεργκ (Anita Pallenberg), ξελόγιασε ένα βράδυ -και- τον Μικ, αλλά μετά είπε ότι "δεν είχε και πολύ πλάκα με τον μικροσκοπικό εργαλείο του"!

Το εν λόγω σχόλιο -όπως ήταν αναμενόμενο- έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω των ΜΜΕ τα οποία και επανέλαβαν κατά κόρον τη... μέγιστη προσβολή.

Τώρα βέβαια, η Τζέρι Χολ μπορεί να έσπευσε να υποστηρίξει τον πρώην άντρα της, πριν από λίγα χρόνια, όμως είχε δεχτεί με μεγάλη προθυμία να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας σχετικά με τη "στυτική δυσλειτουργία" διαφημίζοντας κυρίως τη θεραπεία της ανικανότητας με την προτροπή: "Ποτέ δεν είναι αργά". Τυχαίο; Μπορεί!

Στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τους "γερόλυκους" της ροκ να ερμηνεύουν επί σκηνής την επιτυχία τους "I can't get no satisfaction". Για την ιστορία αναφέρουμε ότι εκτός από τον Τζάγκερ και τον Ρίτσαρντς, τους Stones συμπληρώνουν ο Τσάρλι Γουάτς (Charlie Watts) στα ντραμς και ο Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) στην κιθάρα και το μπάσο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα