Ραντεβού με τον πελαργό και στη ζωή

28.12.2007
Είναι μερικές φορές που η ζωή παίζει απίστευτα παιχνίδια. Που τα σενάριά της ξεπερνούν και την πιο ευφάνταστη συγγραφική πένα. Είναι τότε που ένας έρωτας παραμυθένιος γεννιέται μέσα από μια συνεργασία
Είναι μερικές φορές που η ζωή παίζει απίστευτα παιχνίδια. Που τα σενάριά της ξεπερνούν και την πιο ευφάνταστη συγγραφική πένα. Είναι τότε που ένας έρωτας παραμυθένιος γεννιέται μέσα από μια συνεργασία ή μια τυχαία γνωριμία, όπως αυτή της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Φάνη Μουρατίδη. Οι δύο συμπρωταγωνιστές στη σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις» είναι ζευγάρι και στη ζωή και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ γνωστοποίησε τον έρωτά τους. Και μάλιστα όταν κανένας δεν πίστευε σε μια σχέση, που έμοιαζε να είναι διαφημιστικό τρικ για να προωθήσουν το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν ως παντρεμένο ζευγάρι που περιμένει παιδί. Κι όμως, όχι μόνο ευοδώθηκε το φλερτ, αλλά εξελίχθηκε σε μια σχέση τρυφερή και παθιασμένη που καρποφόρησε.

Η Άννα-Μαρία διανύει το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, αν και ήταν σκεπτική όσον αφορά τη σχέση της με το συνάδελφό της και την έκβαση που αυτή θα είχε. Άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον της λένε ότι φοβόταν μήπως μια εγκυμοσύνη ήταν πολύ πρόωρη εξέλιξη και ότι τελικά τις αμφιβολίες και τους φόβους της διέλυσε ο σύντροφός της. Τρυφερός και ταυτόχρονα δυναμικός, ο Φάνης την έπεισε και μάλιστα της πρότεινε να παντρευτούν το συντομότερο.

Περισσότερο από όλους βέβαια χάρηκε η γλυκιά μαμά της Άννας-Μαρίας, η οποία διατηρεί ζαχαροπλαστείο στο Μαρούσι και περίμενε πώς και πώς ένα εγγονάκι από την κόρη της.

Ο γάμος τους, όπως ψιθυρίζεται, θα γίνει μέσα στο 2008 και μάλιστα σύντομα, καθώς θα προηγηθεί της γέννησης του παιδιού.

Οι δυο τους είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν τους αρέσει να δημοσιοποιούν τα προσωπικά τους, γι αυτό δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουν τίποτα μέχρι να αρχίσει να είναι εμφανής η εγκυμοσύνη της ηθοποιού. Κάτι που όμως δύσκολα θα προκαλέσει αίσθηση, καθώς στα γυρίσματα έχει ήδη τεράστια κοιλιά!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φάνης Μουρατίδης, που φέτος έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό, έχει κάνει καριέρα κυρίως στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν έτοιμος από καιρό για μια μόνιμη σχέση, καθώς επιθυμούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να αποκτήσει ένα παιδί.

Το ευτυχές γεγονός τον γέμισε χαρά και συμφώνησαν από κοινού ότι πρόκειται για ένα θείο δώρο.

Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και η ώρα η καλή!