Ποιος επιχειρηματίας έχει χάσει τον ύπνο του

03.11.2008
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται τις τελευταίες εβδομάδες γνωστός επιχειρηματίας. Στο άκουσμα και μόνο της κυκλοφορίας του αυτοβιογραφικού βιβλίου γνωστής ηθοποιού

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται τις τελευταίες εβδομάδες γνωστός επιχειρηματίας. Στο άκουσμα και μόνο της κυκλοφορίας του αυτοβιογραφικού βιβλίου γνωστής ηθοποιού, όπου έχει συμπεριλάβει και τη γνωριμία της μαζί του, δεν μπορεί να κοιμηθεί. Η θέση του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού πρόκειται για παντρεμένο κύριο, που απ ό,τι φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία στο ωραίο φύλο!

Οχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να ολοκληρώσει το αυτοβιογραφικό της βιβλίο γνωστή ηθοποιός, στο οποίο αναφέρει πολλά και για πολλούς, καθώς η ζωή της ήταν πολυτάραχη. Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα αναφέρεται στη ζωή της και θα επικεντρώνεται κυρίως στους έρωτές της και δη στους επώνυμους. Στους τελευταίους ανήκει και το παραπάνω πρόσωπο, τον οποίο έχει λούσει κρύος ιδρώτας από την αγωνία του, όσον αφορά το κεφάλαιο που αναφέρεται σε αυτόν και την ιστορία που τους συνέδεσε στο παρελθόν.

Το εν λόγω περιστατικό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Τα μόνα στοιχεία που μπορούμε όμως προς το παρόν να αναφέρουμε είναι ότι η γνωριμία τους έγινε στο γραφείο του πριν από πέντε περίπου χρόνια.

Πριν από λίγες μέρες ο επιχειρηματίας προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την ηθοποιό-συγγραφέα, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει το χρόνο του, αφού του απαντούσε ο τηλεφωνητής της. Επέμενε για μέρες να την καλεί, ώσπου την πέτυχε και ούτε λίγο ούτε πολύ της ζήτησε να απομονώσει το κομμάτι που αναφέρεται στη γνωριμία τους, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο. Εκείνη του το αρνήθηκε, γιατί δεν θέλει να κρύψει το παραμικρό από τους αναγνώστες. Προκειμένου να περάσει το δικό του, μάλιστα, της προσέφερε αρχικά 50.000 ευρώ, ενώ όσο έβλεπε ότι εκείνη ήταν ανένδοτη, ανέβασε το ποσό στα 100.000 ευρώ. Και στις δύο προσφορές η ηθοποιός αρνήθηκε, αφού στόχος της δεν είναι τα χρήματα, αλλά να μάθει ο κόσμος κάποια πράγματα για ορισμένους επώνυμους κυρίους που το «παίζουν» ηθικοί και τέλειοι σύζυγοι, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα ο επιχειρηματίας επικοινωνεί με την ηθοποιό παρακαλώντας τη να μην αναφερθεί στη γνωριμία τους. Και να φανταστείτε πως πρόκειται για έναν άντρα που τα έχει βάλει με τα μεγαλύτερα κεφάλια του τόπου, αλλά αυτή τη στιγμή τα βρίσκει «μπαστούνια» με μια... ηθοποιό. Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται για το βιβλίο, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού και αναμένεται να «κλείσει» σπίτια, αφού η ηθοποιός είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει πάρα πολλά και για πολλούς!