"Η ώρα η καλή, Μιμή"

26.09.2008
Το ρολόι της ευτυχίας για τη Μιμή Ντενίση θα χτυπήσει για δεύτερη φορά την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ, στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη, όπου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Σωτήρη Πολύζο.

Το ρολόι της ευτυχίας για τη Μιμή Ντενίση θα χτυπήσει για δεύτερη φορά την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ, στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη, όπου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Σωτήρη Πολύζο. Αν και ο γάμος θα είναι σε κλειστό κύκλο, το μυστικό του ζευγαριού διέρρευσε και όλη η showbiz ζει στο ρυθμό του πιο glam γάμου.

Η Μιμή Ντενίση, δυναμική και σταθερή ως χαρακτήρας, άφησε πολύ χρόνο να κυλήσει κοντά 14 χρόνια μέχρι να πειστεί ότι ο Σωτήρης Πολύζος, ο εκδότης και μεγαλοδημοσιογράφος από τη Λάρισα, είναι ο κατάλληλος για να δέσει τη ζωή της μαζί του. Αν και η γνωριμία τους άρχισε με έναν καβγά, όταν εκείνος πήγε απρόσκλητος να της πάρει συνέντευξη, εξελίχθηκε σε μια τρυφερή και στέρεη φιλία. Ο Σωτήρης, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, πάλεψε για να κερδίσει την αγάπη της, αλλά, το κυριότερο, για να κερδίσει τη λατρεία της Μαριτίνας, που είναι το Α και το Ω στη ζωή της. Έτσι, όταν η Μαριτίνα άρχισε αυθόρμητα να αποκαλεί τον Σωτήρη Πολύζο «μπαμπά», όλα είχαν αρχίσει να μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επισφράγιση της ευτυχίας του ζευγαριού. Η ίδια η Μιμή, άλλωστε, έχει παραδεχτεί ότι αυτή η σχέση εξελίχθηκε ανάποδα: «Τον Σωτήρη πρώτα τον εκτίμησα, έπειτα τον αγάπησα και, τέλος, τον ερωτεύθηκα». Όμως, κι εκείνος νιώθει το ίδιο ερωτευμένος με τη Μιμή, όπως τον πρώτο καιρό, και αυτό φαίνεται κάθε φορά που μιλάει για εκείνη. Σε κάθε του κουβέντα καταλαβαίνεις πόσο πολύ την αγαπάει, πόσο την εκτιμάει ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνιδα αλλά και πόσο τον γοητεύει ως γυναίκα. Από πολύ νωρίς, αν και στις αρχές κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι λίγοι καλοί φίλοι τους που γνώριζαν για το δέσιμό τους διέβλεπαν ότι αυτή η αγάπη θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας. Κι ενώ όλοι περίμεναν ένα φαντασμαγορικό γάμο, η ίδια η Μιμή ήθελε ένα λιτό γάμο στο δημαρχείο. Ο αγαπημένος της όμως την προέτρεψε να κάνουν το μυστήριο στην εκκλησία, όσο το δυνατόν πιο λιτό, με λίγα αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό τους. Εκείνη, φυσικά, γεμάτη χαρά και ευτυχία, συμφώνησε μαζί του.

Ο καλός της φίλος Βασίλης Ζούλιας, που έφτιαξε και τα κοστούμια για τη θεατρική της παράσταση, η οποία θα ανέβει σε λίγες μέρες στο θέατρό της, ανέλαβε να φτιάξει και το νυφικό της, σεβόμενος την επιθυμία της λαμπερής σταρ να είναι σε λιτή μοντέρνα γραμμή. Κουμπάροι της θα είναι το ζεύγος Νίκου και Μέμας Αγαπηνού και η Tzes Tzivelli. Όμως, η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος δεν θα ξεχάσουν τους πολλούς συγγενείς και φίλους τους, γι αυτό και στις 4 Οκτωβρίου θα οργανώσουν μια μεγάλη γαμήλια δεξίωση στη Δραματική Σχολή που με πολύ μεράκι και αγάπη έχει φτιάξει η πρωταγωνίστρια. Αυτός μαζί με το θέατρό της είναι οι αγαπημένοι της χώροι και εκεί θέλει να δεχτεί τις γαμήλιες ευχές.