Μάθημα ζωής απ' τη Χρίστινα Απλεγκέϊτ!

22.09.2008
"Αυτά συμβαίνουν, γι΄αυτό και θα πρέπει να εκτιμάμε την σημασία της ζωής" δήλωσε στο κόκκινο χαλί των "βραβείων Εμμυ", η ηθοποιός που κέρδισε τον καρκίνο

"Αυτά συμβαίνουν, γι΄ αυτό και θα πρέπει να εκτιμάμε την σημασία της ζωής", δήλωσε στο κόκκινο χαλί των "βραβείων Έμι", η ηθοποιός που κέρδισε τον καρκίνο.

Η Χριστίνα Απλεγκέϊτ, έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της, μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη το καλοκαίρι, και έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ:

"Είναι μια υπέροχη ημέρα, φοράω μια ωραία τουαλέτα και κόκκινο κραγιόν... Είχα δύο μήνες να ασχοληθώ με την εμφάνιση μου... Αλλά έτσι είναι η ζωή", δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ δεν έκρυψε το πόσο τυχερή νοιώθει που απολαμβάνει τη ζωή.

"Θα πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε το αγαθό της ζωής και να μην το βάζουμε κάτω μπροστά στην πρώτη αναποδιά. Πρέπει να είμαστε μαχητές". Όσο για το αν την ενδιαφέρει να γυρίσει σπίτι με ένα βραβείο, εκείνη ομολόγησε ότι νοιώθει ευγνώμων με όσα έχει ήδη κερδίσει.

"Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν. Χάρη στην αγάπη και την στήριξη τους, κατάφερα να βρίσκομαι εδώ απόψε. Μου έρχονται δάκρυα στα μάτια όταν θυμάμαι τα ενθαρρυντικά και γεμάτα ζεσταστιά μηνύματα που πήρα όλο αυτό το διάστημα από γνωστούς και αγνώστους".