Αλλαγή πλάνων για την Πέγκυ

18.09.2008
Αποχώρησε τελικά από το σχήμα του «Fever» η Πέγκυ Ζήνα, όπου είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Αποχώρησε τελικά από το σχήμα του «Fever» η Πέγκυ Ζήνα, όπου είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Μακρόπουλο. Οι λόγοι δεν έχουν βέβαια αποσαφηνιστεί, αλλά λέγεται πως υπήρξαν κάποιες διαφωνίες τόσο για τις αφίσες όσο και για το χρόνο προγράμματος του κάθε καλλιτέχνη πάνω στην πίστα. Είναι η δεύτερη φορά που η Πέγκυ αποχωρεί φέτος από σχήμα, καθώς μετά το Πάσχα λέγεται πως είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο REX, όπου όμως τελικά ο επιχειρηματίας συμφώνησε με τον Γιάννη Πλούταρχο. Στην Πέγκυ αντιπροτάθηκε να τραγουδήσει σε άλλο μαγαζί του επιχειρηματία (σ.σ.: εκτός βέβαια της «Ιεράς Οδού», όπου θα εμφανίζεται ο Πασχάλης Τερζής με την Έλενα Παπαρίζου), εκείνη όμως δεν δέχθηκε. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η τραγουδίστρια συζητάει εκ νέου με δύο επιχειρηματίες για το πού θα εμφανιστεί τελικά το φετινό χειμώνα.

Παράλληλα, ο νέος της δίσκος θα είναι πολυσυλλεκτικός, καθώς δεν ισχύουν οι πληροφορίες που την ήθελαν να συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο το μουσικοσυνθέτη. Γ.Π.