Amy Winehouse: Ποια διάσημη ηθοποιός θα την ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη;

23.10.2018
Amy Winehouse: Ποια διάσημη ηθοποιός θα την ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη;
Η κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας ετοιμάζεται...

Οι φήμες για την βιογραφική ταινία της Amy Winehouse κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, όμως κανένα από τα υποψήφια project δεν κατάφερε ποτέ να υλοποιηθεί από τον θάνατό της το 2011 μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, σύμφωνα με τoν Guardian, η οικογένεια της Amy έχει υπογράψει και επίσημα συμφωνία για να μεταφερθεί η ιστορία της ζωής της στην μεγάλη οθόνη και εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο για να μην το πιστέψουμε. Μάλιστα, η Noomi Rapace (την θυμάστε από το Τhe Girl With The Dragon Tattoo; φωτό κάτω) φέρεται να είναι εκείνη που θα υποδυθεί τελικά την διάσημη τραγουδίστρια.

Η Alison Owen της Monumental Pictures, μητέρα της τραγουδίστριας Lily Allen και του Alfie Allen του Game of Thrones, θα είναι η παραγωγός της ταινίας μαζί με την Debra Hayward, ενώ ο συγγραφέας Geoff Deane του Kinky Boots θα μεταφέρει τις μεγάλες στιγμές από τη ζωή της Winehouse. Τα μέλη της οικογένειας της Αmy θα είναι επίσης οι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ τα έσοδα από την ταινία πρόκειται να δοθούν στο Ίδρυμα Amy Winehouse για να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους που υποφέρουν από εθισμό. Ο πατέρας της Winehouse, Μitch, δήλωσε ότι η οικογένειά της προσεγγίστηκε πολλές φορές στο παρελθόν από ενδιαφερόμενους για τη βιογραφία της Amy, αλλά αισθάνθηκε ότι «το timing δεν ήταν σωστό».

Διάβασε επίσης: Απίστευτο: Η Amy Winehouse "ανασταίνεται" για περιοδεία!

«Τώρα αισθανόμαστε έτοιμοι να τιμήσουμε την εκπληκτική ζωή και το ταλέντο της Amy», είπε σε μια δήλωση του. Και γνωρίζουμε μέσω του Amy Winehouse Foundation ότι η αληθινή ιστορία της ασθένειάς της μπορεί να βοηθήσει πολλούς άλλους που είναι πιθανόν να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα».

Tα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν το 2019, οπότε φανταζόμαστε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι τότε υπομονή.