Η ταινία Mamma Mia! γίνεται 10 χρονών και επιστρέφει!

22.10.2018
Η ταινία Mamma Mia! γίνεται 10 χρονών και επιστρέφει!
Πιάσε το καραόκε μικρόφωνό σου, γιατί το Mamma Mia! επιστρέφει στις αίθουσες για να γιορτάσει τα 10 χρόνια του! Σε ένα διήμερο event, περισσότερες από 400 αίθουσες σε όλη την Αμερική θα προβάλουν την αρχική ταινία του 2008, επιτρέποντας στους οπαδούς της να απολαύσουν ξανά τη γοητεία της ταινίας. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 6 Νοεμβρίου και τα εισιτήρια (αν βρίσκεσαι εκεί εκείνη την περίοδο) είναι διαθέσιμα online στο FathomEvents.com και στα ταμεία των σινεμά.

Η ταινία όπως μάλλον θα γνωρίζεις, διαδραματίζεται στην πανέμορφη Σκόπελο όπου η ξενοδόχος Donna Sheridan-Carmichael (Meryl Streep) ζει με την 20χρονη κόρη της Sophie Sheridan (Amanda Seyfried). Η Sophie είναι αφοσιωμένη και σχεδιάζει το γάμο της, αλλά θέλει τον πατέρα της να είναι εκείνος που θα την συνοδεύσει στην εκκλησία. Βέβαια, δεν γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο πατέρας της, αλλά εστιάζει σε τρεις άνδρες πριν τους προσκαλέσει όλους στο γάμο για να μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι 5 καλύτερες σκηνές χορού που έχουμε δει ποτέ [video]

Και παρόλο που έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Streep και η Seyfried χόρευαν με τον ξεχωριστό τρόπο τους το Mamma Mia !, η ταινία εξακολουθεί να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Ακόμη και το sequel, Mamma Mia! Here We Go Again έκανε το κοινό να περιμένει και άλλη συνέχεια.

Επειδή όμως είναι μάλλον δύσκολο να βρεθείς στην Αμερική τον Νοέμβριο, σου προτείνουμε να οργανώσεις ένα θεματικό πάρτι στο σπίτι σου, να καλέσεις φίλες σου και να διασκεδάσετε με μερικά από τα αγαπημένα σου κλασικά τραγούδια των ΑΒΒΑ για τον εορτασμό των δέκα χρόνων του Mama Mia!

Εν’ τω μεταξύ, δες το βίντεο από την ταινία παρακάτω για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου και να ταξιδέψεις στην πανέμορφη Σκόπελο!